Fransız Konseptin'den En Seçkin Lezzetler

Fransız Konseptin'den En Seçkin Lezzetler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Fransız Konseptin'den En Seçkin Lezzetler

Mövenpick Hotels & Resorts, “bistro” ve “gastronomi” konseptlerini bir araya getiren “Bistronomi” menüsünden lezzetleri, 20 Ekim – 20 Kasım 2017 tarihleri arasında dünya üzerindeki tüm otellerinde beğeniye sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 19, 2017

Yirmi yıl önce Fransa'da başlayan ve günümüzde global bir mutfak akımı haline gelen Bistronomi trendinden esinlenen otel grubunun yetenekli şefleri bu promosyon için yedi farklı lezzet yarattılar.

“Bistronomi” kavramı 1990'lı yıllarda, “haute cuisine” (yüksek mutfak) eğitimi almış genç ve yaratıcı bir grup Fransız şefin klasik Fransız yemeklerini yeniden yorumlayarak, bu lezzetleri rahat bir ortamın hakim olduğu bistro tarzı yeni restoranlarda sunması ile başladı.

Bugün “Bistronomi” kaliteli Fransız mutfağı ile eş anlamlı olmakla birlikte global bir yemek trendi ve Mövenpick, dünyaca ünlü gastronomi uzmanlığıyla bu klasik lezzetlere farklı dokunuşlar katıyor.

En taze ve kaliteli malzemelerle hazırlanan yeni Bistronomi menüsünde; Nisuaz salatası, “Plateau de Fruits de Mer” (deniz mahsulleri tabağı), “Moules Marinières” (sarımsak ve tereyağlı midye), “Cabillaud à la Bordelaise” (morina balığı filetosu), “Pot au Feu à la Bourgeoise” (dana yahni), “Pot au Feu Végétarien” (sebze yahnisi) ve dana “Cordon-bleu” yer alıyor. Enfes bir yemeğin ardından çikolatalı “Café Gourmand” tatlısını da deneyebilirsiniz.

Fransız mutfağının evrimini keşfetmek için 0212 319 29 29'dan Mövenpick Hotel Istanbul'u, 0232 488 14 14'den Mövenpick Hotel Izmir'i, 0312 258 58 00'dan Mövenpick Hotel Ankara'yı veya 0212 600 1 600’dan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn’u arayarak rezervasyon yaptırabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT