Gazino Beyoğlu Plak Delileri’ni Bekliyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Gazino Beyoğlu Plak Delileri’ni Bekliyor

Gazino konseptini modernize ederek, alaturka eğlence anlayışına yeni bir yorum getiren Gazino Beyoğlu, eğlence severlerin geçmişe duyduğu özleme bir son vererek İstanbul eğlence hayatına yeni heyecanlar katmaya devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 17, 2011

15.03.2011

Gazino Beyoğlu’na gelenler çok eğleniyor, Gazino Beyoğlu kaçırılmayacak bu eğlenceye sizleri de bekliyor…

Gazino konseptini modernize ederek, alaturka eğlence anlayışına yeni bir yorum getiren Gazino Beyoğlu, eğlence severlerin geçmişe duyduğu özleme bir son vererek İstanbul eğlence hayatına yeni heyecanlar katmaya devam ediyor.

Konuklarına sınırsız eğlence keyfi yaşatan Gazino Beyoğlu’nda; iğne siyah silindire değdiği anda, bambaşka bir atmosfer kaplıyor her yeri ve 33’lük ve 45’likler, artık yeni plak merkeziniz Gazino Beyoğlu’nda dönmeye başlıyor!

Eğlence dünyasının önemli bir dönemine tanıklık etmiş insanların anılarını yeniden yaşayabileceği, genç kuşağın ise sadece televizyonlardan görüp bildiği önemli bir kültürü post modern ve minimal dokunuşlarla geri getiren Gazino Beyoğlu’nda “Mon Arabesque” ve “Altınplak”ın öncü DJ’leri Oxxo & Muzo, Mart ayından itibaren Gazino Beyoğlu tutkunlarına merhaba diyor.

Ayrıca DJ Murat Meriç, DJ Enjoy ve sürpriz DJ’ler geçmişten günümüze en iyi Türkçe müziklerle Erkin Koray, Barış Manço, Cem Karaca, Ajda Pekkan, Sezen Aksu, Orhan Gencebay, Esengül, Mavi Işıklar, MFÖ, Müslüm Gürses, Zeki Müren ve daha aklınıza gelebilecek en büyük sesleri Gazino Beyoğlu’nun büyülü atmosferinde konuk ediyor.

Adres: Gazeteci Erol Dernek Sk. Hanif Han No: 11 / 1 Beyoğlu İstanbul
Telefon: 0212 251 26 24
Web:www.gazinobeyoglu.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT