Geleneksel Balık Geceleri ve İtalyan Geceleri

Geleneksel Balık Geceleri ve İtalyan Geceleri

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Geleneksel Balık Geceleri ve İtalyan Geceleri

Türkiye’nin ilk uluslararası beş yıldızlı oteli Hilton İstanbul Bosphorus, ev sahipliği yaptığı konsept gecelerle kış aylarında da lezzet tutkunları için çekim merkezi olmayı sürdürüyor

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 24, 2015

Bosphorus Terrace Restaurant Konsept Geceleriyle Kışa Lezzet Katıyor

Hilton İstanbul Bosphorus, iki farklı ziyafet konseptiyle şehir hayatını renklendiriyor. Boshporus Terrace Restaurant’ın ev sahipliği yaptığı Geleneksel Balık Geceleri ve İtalyan Geceleri, konuklara sınırsız lezzet ve keyif vaat ediyor.

Türkiye’nin ilk uluslararası beş yıldızlı oteli Hilton İstanbul Bosphorus, ev sahipliği yaptığı konsept gecelerle kış aylarında da lezzet tutkunları için çekim merkezi olmayı sürdürüyor.

Bosphorus Terrace Restaurant’ta her hafta düzenlenen Geleneksel Balık Geceleri ve İtalyan Geceleri’nde Executive Şef Andreas Scheuregger’in imzasını taşıyan lezzetler, konukları bekliyor.

60. yılını kutlayan otelin bir İstanbul klasiği haline gelen Geleneksel Balık Geceleri, bambaşka bir deneyim yaşatıyor. Bosphorus Terrace Restaurant, her cuma balık lokantası atmosferine bürünüyor, en sevilen balık ve meze çeşitleri açık büfede konukların beğenisine sunuluyor. Misafirler seçtikleri balıkları tercih ettikleri şekilde de pişirtebiliyor.

19:00 – 23:30 saatleri arasında fasıl eşliğinde düzenlenen Geleneksel Balık Geceleri’nde sınırsız içki dahil açık büfe balık ziyafetinin kişi başı fiyatı 175 TL.

YÖRESEL LEZZETLER EŞLİĞİNDE İTALYAN ESİNTİSİ

Bosphorus Terrace Restaurant, bu yıl ilk kez düzenlediği İtalyan Geceleri ile deİstanbul’un gece hayatını tatlandırıyor. Her çarşamba, 19:00 – 23:30 saatlerinde düzenlenen gecelerde, İtalyan mutfağının en seçkin ürünleri, yöreye özgü şaraplar eşliğinde sunuluyor. İtalyan restoranı konseptiyle süslenen Bosphorus Terrace’ta açık büfe lezzetler ile sınırsız İtalyan şarabının kişi başı fiyatı ise 175 TL.

Bosphorus Terrace Restaurant’ta rezervasyon için 0212/3156000/8446 dahili telefonu arayabilirsiniz

.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT