Geleneksel El Yapımı İtalyan Yemekleri Bebek Bar`da

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Geleneksel El Yapımı İtalyan Yemekleri Bebek Bar`da

Öğlen yemeklerinizi Bebek Bar kalitesinde, keyifli ve sağlıklı bir şölene dönüştürün!İstanbul’un yıllardır değişmeyen özel buluşma noktalarından biri olan Bebek Bar’da, İtalyan Lezzetlerine kusursuz bir servis ve evinizin rahatlığıyla buluşacaksınız.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 8, 2011

08.03.2011

Öğlen yemeklerinizi Bebek Bar kalitesinde, keyifli ve sağlıklı bir şölene dönüştürün! İstanbul’un yıllardır değişmeyen özel buluşma noktalarından biri olan Bebek Bar’da, İtalyan Lezzetlerine kusursuz bir servis ve evinizin rahatlığıyla buluşacaksınız.

12.00-16.00 arası servis edilen, çeşit çeşit salatalar ve deniz ürünleriyle bezenmiş İtalyan yemeklerinin de yer aldığı menü oldukça zengin.

Izgara Filetso, Filetto Pepeverdi, Ponchini Mantarlı Tavuk, Deniz Mahsullü Paperdelle, Enginarlı Tavuk, Deniz Mahsullü Fetucine Bianco ve Deniz Mahsüllü Gnocchi bu mutfağın ürünlerinden bazıları. %40 indirimli şarap ve meşrubat eşliğinde İtalya’nın yöresel lezzetlerini tadabilmek için Bebek Bar’a gelin.

Bebek Otel, Cevdetpaşa Cad. No:34 Bebek İstanbul
0212 358 20 00
www.bebekhotel.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT