Türkiye’de 40’ı aşkın restoranıyla etin en güvenilir adresi olan Günaydın, zengin menüsüyle her sene yılbaşı sofralarını lezzet şölenine dönüştürüyor. Günaydın’ın yılbaşı geleneği olan ve özenle hazırlanan hindisi, bu yıl da kalabalık yılbaşı yemeklerini taçlandırıyor.
Günaydın’ın doğranmış kuzu ciğeri, fıstık, pirinç ve kuş üzümü ile zenginleştirilen iç pilavıyla hazırlanan hindiler, özel sosu ve kestane ile birlikte sunuluyor. Günaydın’ın ustalığı ile hazırlanan ve yılbaşı yemeğini ziyafete dönüştüren hindi tercihe göre tam ve yarım olarak sipariş edilebiliyor.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.