Geleneksel Türk Dönerinin Doyulmaz Lezzeti

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Geleneksel Türk Dönerinin Doyulmaz Lezzeti

Geleneksel Türk dönerinin unuttuğumuz doyulmaz lezzetini tekrar hatırlatan KasapDöner, sizlere artık daha da yakın.

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Kasım 27, 2013

Geleneksel Türk dönerinin unuttuğumuz doyulmaz lezzetini tekrar hatırlatan KasapDöner, sizlere artık daha da yakın. Akbatı AVM, Gaziosmanpaşa ve Acıbadem şubelerinde paket servis hizmetine başlayan dönerin en lezzetlisi, doyurucu ve sağlıklı menülerini bundan böyle ‘bir telefonla’ evinize, iş yerinize getiriyor.

Açıldığı günden bu yana, ‘‘kısa süre içerisinde’’ 11 şubeye ulaşan KasapDöner, kendi çiftliğinden temin ettiği bifteklik etlerini, tarifini sır gibi sakladığı sosla marine ediyor, usta ellerce pişiriyor ve damaklarda unutulmaz bir tat bırakıyor. Tadı damaklarda kalan doyurucu ve sağlıklı döner menülerini iş yerinde veya evinde yemek isteyenlerin, kendilerine en yakın (paket servis hizmetine başlamış) KasapDöner şubesini araması yeterli. Şu aşamada Akbatı AVM, Gaziosmanpaşa ve Acıbadem restoranlarında başlayan paket servis hizmeti, aralık ayı ile Pendik, Ataşehir ve Levent şubelerinde de başlıyor.

www.kasapdoner.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

güzel
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT