Gerçek Lezzetin İzini Sürenler İstanbul Marriott Hotel Şişli’ye!

Gerçek Lezzetin İzini Sürenler İstanbul Marriott Hotel Şişli’ye!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Gerçek Lezzetin İzini Sürenler İstanbul Marriott Hotel Şişli’ye!

Yenilenen konseptiyle The Dish Room, İstanbul Marriott Hotel Şişli’de harika lezzetleriyle tanışmak isteyen tüm misafirlerini ağırlamayı bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 23, 2016

İstanbul Marriott Hotel Şişli’nin konsept restoranı The Dish Room’un menüsü gerçek lezzetin izini sürenler için yenilendi. Izgara ağırlıklı et ve deniz ürünlerinin birbirinden enfes gastronomik yorumlar ve şeflerin a la minute şovları eşliğinde servis edildiği menüde, otelin deneyimli someliyesi tarafından önerilen şarap ve et eşleşmeleri damak tadını zenginleştirmek isteyenler için lezzet keşfinde yeni ufuklar açıyor.

İstanbul Marriott Hotel Şişli’nin ödüllü Executive Sous Şefi Özgür Üstün tarafından oluşturulan ızgara ağırlıklı menüde ülkemizin zengin gastro coğrafyasının en özel örnekleri, farklı kültürlerin öne çıkan lezzetleriyle bir arada sunuluyor. Ana yemeklerde yer alan ızgara kırmızı et seçenekleri pişirme öncesi 28 gün tereyağında ıslak ya da kuru olarak dinlendirildikten sonra misafirin yanında a la minute pişirme tekniği ile servis ediliyor. Başlangıç seçeneklerinde enginarlı risotto ile birlikte sunulan çıtır ördek tapas ve ızgara ahtapot, çorbalarda mısır ekmeği ile sunulan Kansas et çorbası, salatalarda ise parmesan tekerleği içinde yine misafirin yanında orijinal bir şovla hazırlanan sezar salatası dikkat çekerken, The Dish Room’un deneyimli someliyesi tercih edilen yemeğe ve damak tadınıza uygun olarak şarap eşlemenizi yapmanıza yardımcı oluyor. Ev yapımı tiramisu, manda kaymağı ile birlikte sunulan kırmızı şarapta poşe edilmiş ayva tatlısı ve taze orman meyveleri ile servis edilen ve nefes kesen gösterişli sunumuyla adeta bir sanat eserine dönüşen çikolata topu ise yemeği sonlandırırken şeflerden size özel bir mutluluk reçetesi gibi.

Öğle ve akşam için menünün iki farklı versiyonunun sunulduğu The Dish Room’da, ayrıca pizza, makarna, burger ya da sandviç severler için bu tanıdık lezzetlerle eşleşen farklı gurme soslar ve garnitür seçenekleri de yer alıyor.

Yenilenen konseptiyle The Dish Room, İstanbul Marriott Hotel Şişli’de harika lezzetleriyle tanışmak isteyen tüm misafirlerini ağırlamayı bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT