GiGi’nin Yenilenen Menüsüne Sushi de Eklendi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri GiGi’nin Yenilenen Menüsüne Sushi de Eklendi

Şehrin en baştan çıkarıcı mekanından şehrin en lezzetli sushi menüsü

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 28, 2012

İstanbul şehir yaşamına yeni ve benzersiz mekanlar sunmaya devam eden İstanbul Doors Group’un en gözde mekanlarından GiGi’nin yenilenen menüsünde, en lezzetli sushi seçenekleri ön plana çıkıyor. Fransız bar- brasserie ruhunu, özgün dokunuşlarla İstanbullulaştıran GiGi, baştan çıkarıcı, şık ve seksi ambiyansının yanı sıra yepyeni ve enfes sushi çeşitleriyle de aklınızı başınızdan almaya devam edecek.

Yeme, içme ve eğlence sektörüne dünya standartlarında mekanlar kazandırmaya devam eden İstanbul Doors Group’un gözde markalarından GiGi’nin yeni sushi menüsü, bu sezonun en çok konuşulacak yeniliklerinden biri olacak. Dünya mutfağının en seçkin örnekleri ve Akdeniz mutfağını birleştiren yemekleriyle dikkat çeken GiGi’nin yenilenen menüsünde, pek çok farklı lezzetin yanı sıra ayrı bir menü olarak konuklara sunulan sushi seçenekleri, GiGi’de Uzakdoğu rüzgarı estirecek. GiGi sushi menüsünde yer alan yeni lezzetler Nigiri, Temaki, Mix Sushi Plate, Sashimi, Makimono başlıkları altında konuklarla buluşuyor.

İstinyePark Beymen’in içinde hizmet veren ve Fransız bar- brasserie ruhunu, özgün dokunuşlarla İstanbullulaştıran bir mekan olarak tasarlanan GiGi, Sinan Erül’ün imzasını taşıyan iddialı dekorasyonu ile de dikkat çekiyor. Günün erken saatlerinden, gece geç saatlere kadar hizmet veren bar ve lounge alanınında geniş alkollü içki ve kokteyl menüsü ile misafirlerine gecenin geç saatlerine kadar hizmet veren GiGi, yeni sezonu başka bir yenilikle daha karşılıyor. GiGi’nin hafta sonu partilerinde, her Cuma akşamı 22.30-02.00 arası DJ Aydın, her Cumartesi 17.00-20.00 arası ise ‘happy hour’ partileri misafirlerle buluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT