Gina, Geleneksel İtalyan Mutfağını Keşfe Davet Ediyor

Gina, Geleneksel İtalyan Mutfağını Keşfe Davet Ediyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Gina, Geleneksel İtalyan Mutfağını Keşfe Davet Ediyor

İstanbul’un en gözde İtalyan restoranlarından Gina, “Spaghetti al Pomodoro Datterino” lezzeti ile farkını ortaya koyuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 4, 2017

İstanbul’un sofistike İtalyan restoranı Gina, mevsime özgü malzemelerle hazırlanan zengin menüsünü misafirleriyle buluşturmaya devam ediyor. Geleneksel İtalyan tatlarını kendine özgü yorumu ile sunan Gina, menüsündeki çeşitlilik ile farklı damak zevklerine hitap ediyor.

Ekim ayının öne çıkan tatlarından “Spaghetti al Pomodoro Datterino”, Gina’nın sevilen makarna seçenekleri arasında yer alıyor. Napoli mutfağının geleneksel lezzetlerinden, taze fesleğen ve domatesli spaghetti; Gina mutfağında yeniden yorumlanıyor. “Al dente" olarak pişirilen makarnada; Sicilya'nın saf zeytinyağı ile hazırlanan domates sos ve eskitilmiş caciocavallo peyniri eşsiz bir uyum yakalıyor.

İtalya Devletinin her yıl tüm dünyada faaliyet gösteren İtalyan restoranlarının lezzet, hizmet ve ürün kalitesine verdiği “Marchio Ospitalitâ Italiana” sertifikasına sahip olan Gina; şık dekorasyonu, sıcak ortamı ve zarif sunumlarıyla gerçek İtalyan mutfağını misafirleri ile buluşturmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT