Gloria Jean’s Coffees İle 2011`in Tadı Damağınızda Kalsın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Gloria Jean’s Coffees İle 2011`in Tadı Damağınızda Kalsın

Yeni yılda sevdikleriyle keyifli vakit geçirip, kahvesini yudumlamak isteyenler White Chocolate Macadamia Latte ve White Chocolate Macadamia Chiller’a bayılacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 1, 2011

Aralık 2010

Gloria Jean’s Coffees, yeni yıla özel nefis içeceklerini hazırladı. Yeni yılda sevdikleriyle keyifli vakit geçirip, kahvesini yudumlamak isteyenler White Chocolate Macadamia Latte ve White Chocolate Macadamia Chiller’a bayılacak. İster sıcak ister soğuk olarak servis edilen içecekler, her yudumda yeni yıl coşkusunu arttıracak.

Gloria Jean’s Coffees, yeni yılda müdavimlerine lezzet şöleni yaşatıyor. Espresso bazlı yeni yıl içeceklerinde, beyaz kakao ve fındığın muhteşem uyumu keyifli sohbetlere tat katıyor. Yeni yıl coşkusunu sevdikleriyle yaşayan kahve tutkunları, White Chocolate Macadamia Latte ve White Chocolate Macadamia Chiller ile her yudumda doyumsuz lezzetin tadını çıkarıyor. İçeceğini sıcak almak isteyenler White Chocolate Macadamia Latte’yi tercih ediyor. Espresso, beyaz kakao, macadamia fındık şurubu ve krema kıvamında süt ile akılları baştan alan içecek yumuşacık dokusuyla içleri ısıtıyor. Soğuk içecekten vazgeçemeyenler White Chocolate Macadamia Chiller ile lezzet yolculuğuna çıkıyor.

Yeni yılın heyecanını lezzetli içeceklerle taçlandırmak isteyenler, Gloria Jean’s Coffees’in konforlu mağazalarında yeni yıl içeceğinin tadına varabilir ya da take away ambalajlarda içeceklerini alarak istediği yere götürebilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT