Go Mongo Sevgililerin Aşkını Ölümsüzleştiriyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Go Mongo Sevgililerin Aşkını Ölümsüzleştiriyor

Sevgilinizle Go Mongo’nun tadına doyum olmaz lezzetlerini tadarken, bir yemekten daha fazlasını deneyimlemek istiyorsanız, 14 Şubat günü Go Mongo restoranlarına davetlisiniz.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 8, 2013

“Moğol Barbeküsü” denince Türkiye’de akla gelen ilk marka olan Go Mongo aşıklar için sevgililer günü sürprizi hazırladı. Sevgililer Günü’nü Go Mongo’nun eşsiz lezzetleriyle tatlandırmak isteyen çiftler, çikolata ikramıyla karşılanıyor. Go Mongo, ayrıca, aşıkların bu mutlu gününü fotoğraflarla ölümsüzleştirerek, çiftlere hediye ediyor.

Go Mongo’nun Asya steplerinden Türkiye’ye taşıdığı Moğol lezzetleri, tüm lezzet kaşiflerinin damağında yer etmiş durumda. Yeni lezzetleri keşfetmekten zevk alanların mutfağı Go Mongo, sürekli yenilediği menüsüyle olduğu kadar misafirlerine sunduğu sürprizlerle de iddialı.

Yaklaşan Sevgililer Günü programınızın bir köşesine, Go Mongo’da muhteşem bir yemeği eklerseniz, sıcak bir karşılama ve asla unutulmayacak bir yemek deneyimi sizleri bekliyor.

Go Mongo mutluluğu ölümsüzleştiriyor
Go Mongo Sevgililer Günü’nde çiftler için çikolata eşliğinde sıcak bir karşılama hazırladı. Sevgililer Günü mutluluğunuz da yine Go Mongo’da ölümsüzleşiyor. Sevgilinizle birlikte geçireceğiniz mutlu dakikalar fotoğraflanarak Polaroid formatında sizlere hediye ediliyor. Böylece Sevgililer Günü coşkusu sürekli hatırlanacak bir mutluluğa dönüşüyor.

Sevgilinizle Go Mongo’nun tadına doyum olmaz lezzetlerini tadarken, bir yemekten daha fazlasını deneyimlemek istiyorsanız, 14 Şubat günü Go Mongo restoranlarına davetlisiniz.

Sevgililer Günü 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT