Go Mongo’da Bahçe Keyfinin Şimdi Tam Zamanı!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Go Mongo’da Bahçe Keyfinin Şimdi Tam Zamanı!

Go Mongo restoranlarının bahçesinde Pan Asya rüzgarları esiyor. Kentin içerisinde olup da yeşillikler içinde bir lezzet kaçamağı yapmak istiyorsanız, siz de bir Go Mongo restoranının bahçesini tercih edebilirsiniz.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 13, 2011

13.06.2011

Go Mongo restoranlarının bahçesinde Pan Asya rüzgarları esiyor. Kentin içerisinde olup da yeşillikler içinde bir lezzet kaçamağı yapmak istiyorsanız, siz de bir Go Mongo restoranının bahçesini tercih edebilirsiniz. Go Mongo Suadiye, Go Mongo İstinyePark ve Go Mongo Meydan AVM restoranları, misafirlerini ağırlamayı bekliyor.

Yazın bahçe keyfi yapmak in, kapalı mekanlar out! Mongolian Barbeque – ‘Moğol Barbeküsü’ konseptinin Türkiye’deki ilk ve tek temsilcisi Go Mongo, açık havada barbekü keyfi yapmak isteyenleri bahçesine bekliyor. Go Mongo Suadiye, Go Mongo İstinyePark ve Go Mongo Meydan AVM restoranları, misafirlerini keyifli bahçeleriyle yazın tadını çıkarırken aynı zamanda benzersiz bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor. Go Mongo Suadiye ve Go Mongo Meydan AVM’de ayrıca DJ de bulunuyor. Kentin içinde olup da kendilerine yeşillikler içinde bir ziyafet çekmek isteyenlerin doğru adresi bu yaz Go Mongo restoranlarının bahçeleri olacak.

Kaşif Ruhlu Gurmeleri Cezbeden Konsept

Go Mongo restoranları, yemeklerinin lezzeti ve konseptiyle misafirlerine Moğolistan’daki geleneksel ziyafetlerin doyumsuz tadını yaşatıyor. Kendi seçtiğiniz karışımı oluşturmanıza olanak tanıyan “Mongolian Barbeque – Moğol Barbeküsü” konseptinin Türkiye’deki ilk ve tek temsilcisi olan Go Mongo’da, açık büfede sergilenen et, sebze, noodle, sos ve baharat alternatiflerinden seçilen karışımlar özel bir sac üzerinde pişirilerek servis ediliyor.

Tavuk, hindi, dana ve kuzu eti seçeneklerinin yanı sıra 25 çeşit sebze de açık büfede sunulan yiyecekler arasında yer alıyor. Değişik lezzetler oluşturmakta en büyük farkı yaratan 20 çeşit sostan seçilecek alternatiflerin karıştırılmasıyla oluşturulan ve “Mongolian Barbeque” usulü hazırlanan yemeklerde neredeyse sonsuz bir çeşitlilik yakalamak mümkün!

Yaza Yakışan Masum Tercihler: Salatalar ve Go Fit Menüsü

Go Mongo, sağlıklı ve lezzet fışkıran Salata Menüsü’yle de yazın favorisi olacak seçenekler sunuyor. Özenle seçilmiş, taze malzemelerle hazırlanan Go Mongo salataları, yaz günlerinde Pan Asya mutfağı rüzgârları estiriyor. Sağlığına özen gösteren lezzet tutkunlarından tam puan alan Go Mongo Salata Menüsü’ndeki seçenekler ise şunlar: Göçebe Salatası, Krokanlı Tavuk Salatası, Zencefilli Tavuk Salatası, Endonezya Gado Gado Salatası, Egzotik Karides Salatası.

Go Mongo Go Fit Menüsü ise düşük kalorili masum lezzetler sunuyor. Kalori, yağ ve kolesterol miktarları belli olan ve barbeküde pişirilen Go Fit ürünleri ile aç kalmadan formunuzu korumak çok daha kolay! Lezzetli ve sağlıklı bir ziyafet için Go Mongo’yu tercih edebilirsiniz.

Go Mango Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT