Göçmen Börekçisi’nde Yılbaşı Kampanyası

Göçmen Börekçisi’nde Yılbaşı Kampanyası

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Göçmen Börekçisi’nde Yılbaşı Kampanyası

Yılbaşında bütçeye uygun ve kaliteli tatların her eve girebilmesi için kampanya yapan Göçmen Börekçisi’nden 1 tepsi baklava alana 1 tepsi börek hediye ediliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 18, 2015

Balkanların göçmen böreğini Türk damak tadıyla birleştiren Göçmen Börekçisi, kampanyalı ve lezzetli ürünleriyle 2016’ya hazır.

2004 yılında Kocaeli’nden çıkarak, Türkiye’nin dört bir yanına yayılan Göçmen Börekçisi, usta ellerden çıkan ürünlerini yeni yıl sofralarına getiriyor. Ev hanımlarının özen ve titizlikle hazırladığı börekleri 50’yi aşkın bayisinde müşterilerine sunan Göçmen Börekçisi, tam kadro 2016’ya hazır.

Ispanaklı, kıymalı, patatesli ve peynirli çeşitleriyle meşhur göçmen böreğinin yanı sıra, küt böreği, kol böreği, gül böreği ve su böreği çeşitleriyle de tüm börek severlere hitap ediyor. Lezzet harikası böreklerinin yanı sıra 12 çeşit baklavasıyla da beklentileri üst seviyede karşılıyor.

Yılbaşında bütçeye uygun ve kaliteli tatların her eve girebilmesi için kampanya yapan Göçmen Börekçisi’nden 1 tepsi baklava alana 1 tepsi börek hediye ediliyor.

Yılbaşı geleneğini sevdikleriyle kutlamak isteyenler için misafirliğe giderken eli boş gitmek istemeyen ya da evinde davet verenlere Göçmen Börekçisi alternatif sunuyor.

www.gocmenborekcisi.com

Yilbasi2016

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT