Gökdelenlerin Ortasındaki Sakin Şehir

Gökdelenlerin Ortasındaki Sakin Şehir

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Gökdelenlerin Ortasındaki Sakin Şehir

Henüz bir yaşındaki Lucina Cafe & Bistro; Ataşehir’in Villalar Bölgesi olarak geçen Atatürk Mahallesi’nde açıldı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 22, 2014

İstanbul Ataşehir’de açılan Lucina Café & Bistro; müthiş lezzetlerinin yanı sıra şehrin göbeğinde, misafirlerine sükuneti hediye eden nadide bir mekan. Merkezden uzaklaşmadan dinlenebileceğiniz kafe, misafirlerine sakin şehir atmosferinde unutulmaz bir deneyim yaşatıyor.

Henüz bir yaşındaki Lucina Café & Bistro; Ataşehir’in Villalar Bölgesi olarak geçen Atatürk Mahallesi’nde açıldı. Sadece yemek için değil, arkanıza yaslanıp şehir merkezinde gürültüden uzaklaşmak istediğiniz anlarda mola verebileceğiniz sıcak ve samimi bir yer.

Doğal Lezzetler Doğal Mekanlara Yakişir
Mevsim sebzelerinden kekiğine, reçellerinden ekmeklerine kadar Lucina Café’de her şey; taptaze ve doğal. Taze kokteyl ve meyve suları da bu doğal lezzetlere eklenenlerden.

Yemeklerin sunumu kadar kafenin atmosferi de bir o kadar harika. Bahçe katında konumlanan kafede, yaz-kış bahçenin, yumuşak tonlardaki dekorun ve doğanın keyfini sürmek mümkün.

Özel Davet Ve Toplantilar İçin İdeal
Kitabınızı alıp en sevdiğiniz romanınızı okuyabileceğiniz, tabletinizi alıp işlerinizi takip edebileceğiniz, özel salonunda keyifle iş toplantılarınızı veya özel davetlerinizi düzenleyebileceğiniz bir mekan burası.

Lucina Café’de, şehirden ayrılmanıza gerek kalmadan sanki çok uzaklardaki sakin bir mekana dinlenmeye gelmişsiniz gibi hissedeceksiniz.

Güzel Bir Gün, Güzel Bir Kahvaltiyla Başlar
Lucina Café’de gün, kahvaltıyla başlıyor. Zengin içeriğiyle iki kişilik Uzun Keyif Kahvaltı (40 TL), Fırında Çıtır Simit (12 TL); mekanın favori “Sabah Lezzetleri” arasında.

Asmalı Hellim (14 TL), Bruschetta Tabağı (12 TL) gibi “Başlangıç Lezzetleri” ise duyusal bir şölen gibi.

Mini Burger Tabağı (22 TL) adıyla anılan hamburger tabağında kararsız gurmeler için sade, cheddarlı ve roastbeef olmak üzere 3 adet minik hamburger seçeneği sunuluyor.

Minikler için lezzetler, salata, makarna, pizza, et ve tavuk olmak üzere geniş bir menüye sahip kafede; limon yatağında sotelenmiş Izgara Somon Fileto (32 TL) da favori lezzetlerden. Ve tatlı bir dokunuş ; beyaz çikolatalı kestaneli sufle (14TL)

Lucina ne anlama geliyor?
Roma mitolojisinde doğum tanrıçası. Daha sonraları, evlilik, aile ve doğum tanrıçası olarak da kullanılmış.

www.lucinacafe.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT