Grill Branche’den Gurme Set Menü

Grill Branche’den Gurme Set Menü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Grill Branche’den Gurme Set Menü

Deniz ürünlerinden vazgeçemeyenlere kinoa ve ızgarada pişmiş somon leziz bir alternatif oluşturuyor. Ayrıca anasonlu karides eşliğinde en kaliteli pirinçten yapılan basmati pilavı da deneyimlenmeye değer sıra dışı lezzet seçenekleri arasında yer alıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 23, 2017

Öğle molalarında kendisini güzel bir yemekle ödüllendirmek isteyenler, Grill Branché Restaurant & Lounge’un haftalık olarak değişen, özel öğle set menüsüyle benzersiz bir deneyim yaşıyor. Üstün hizmet kalitesiyle sunulan ve seçilmiş yemeklerden oluşan set menü, öğle saatlerinde geçerli oluyor.

Seçilecek bir başlangıç ve ana yemekten oluşan set menüde, başlangıçlar arasında günün çorbası ve çeşitli salata seçenekleri yer alırken; ana menüde de köftesinden ekmeğine ev yapımı leziz burgerden kuzu pirzolaya ve basmati pilavıyla servis edilen karidese kadar tüm damak zevklerine hitap eden çok farklı seçenekler bulunuyor. Trakya, Balıkesir yörelerinde yetişen her biri tek tek seçilmiş dana ve kuzuların etlerinin kömür ızgara ateşinde pişirilmesiyle akıllarda iz bırakan Grill Branché böylece öğle yemeklerinde de fark atıyor. Taze baharatlar ve domates ile fırınlanmış bebek patatesler eşliğindeki kuzu pirzola ve ballı hardal soslu salata ile etin muhteşem bir uyumu olan bonfile salata, menünün öne çıkan lezzetleri arasında yer alıyor.

Hamburger severler için yumuşacık hamburger ekmeği arasında usta ellerle hazırlanmış gerçek hamburger köftesi, dana füme, cheddar peyniri ve karamelize soğandan oluşan muhteşem bir hamburgerin yanında, çıtır patates kızartması ve içeceğin yer aldığı menü seçeneği ise öğle saatlerinde uygun fiyata üstün lezzet arayanların müdavimi olacağı bir seçenek olarak akıllarda iz bırakıyor.

Deniz ürünlerinden vazgeçemeyenlere kinoa ve ızgarada pişmiş somon leziz bir alternatif oluşturuyor. Ayrıca anasonlu karides eşliğinde en kaliteli pirinçten yapılan basmati pilavı da deneyimlenmeye değer sıra dışı lezzet seçenekleri arasında yer alıyor.

Grill Branché Öğle Menüsü, 65 TL fiyatıyla Ataşehir Watergarden’da kaliteli yemek yemeyi bir gelenek haline getirenlerin damaklarında kalıcı izler bırakıyor. Set menü tercih etmeyenler içinse yine bol seçenekli ve uygun fiyatlarla A La Carte menü seçenekleri de bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT