Gurme Burger'in Adresi

Gurme Burger'in Adresi

Ürünlerinde yüzde 100 et ve yüzde 100 dana eti kullanan Burger House’da köfteden ekmeğe kadar her şey el emeği…

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 19, 2014

Ürünlerinde yüzde 100 et ve yüzde 100 dana eti kullanan Burger House’da köfteden ekmeğe kadar her şey el emeği… Tuz ve karabiber dışında hiçbir katkı maddesi içermeyen farklı gramaj ve çeşitlerde burger’lar sunan mekanın menüsünde atıştırmalıklar ve salatalar da mevcut. Gerek menüsü gerek dekorasyonu gerekse hedef kitlesiyle diğer burger’cılardan ayrışan mekan, gurme burger meraklılarını bekliyor…

Faaliyetlerine 2009 yılında Şaşkınbakkal’da açtığı bir şube ve 12 çalışan ile başlayan Burger House bugün, 23 şube ve toplam 270 çalışana ulaşmış durumda. Gurme burger alanında iddialı olan Burger House’un tüm ürünleri Maltepe’deki bin 600 metrekarelik tesisinde üretiliyor. Ekmekleri günlük üretilirken, Marmara Bölgesi’ndeki tedarikçisinden aldığı etler de burada parçalanıp kıyma haline, sonra da burger ustalarının ellerinde köfteye dönüştürülüyor.

Ürünlerinde yüzde 100 et ve yüzde 100 dana eti kullanan mekanın en önemli özelliği menüsünde yer alan her ürününün el yapımı olması… Tuz ve karabiber dışında hiçbir katkı maddesi içermeyen farklı gramaj ve çeşitlerde burger’lar sunan Burger House’un menüsünde atıştırmalıklar ve salatalar da mevcut.

Mekan, her ay menüsüne yeni ürünler sokarak da fark yaratmaya çalışıyor. Ar-Ge mutfağında sürekli yeni ürünler formülize eden Burger Hous’ın hedef kitlesi ise diğer burger’cılardan farklı. Onlar rakipleri gibi çocuk ve gençleri değil, 30 yaş üstünü hedefliyor. A ve B grubuna hitap eden mekan, dekorasyonuyla da diğerlerinden ayrışıyor. Siyah, doğal ahşap rengi ve sarının hakim olduğu Burger House konsepti; ahşap, demir ve beton kombinasyonundan oluşuyor. Tabureler ve uzun masalar ile burger tutkunlarına sıcak bir ortam sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT