Hacı Sayid’den Lezzet Şöleni

Hacı Sayid’den Lezzet Şöleni

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Hacı Sayid’den Lezzet Şöleni

Günün her saati için sunduğu zengin öğünleriyle Haci Sayid, titizlikle hazırladığı sofralarında geniş aileleri de ağırlıyor

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 11, 2015

Hammadde kalitesinden ödün vermeyen Hacı Sayid, lezzeti ve estetik sunumu bir araya getirerek oluşturduğu iştah açıcı mönüleri ile bistro hizmet anlayışını güçlendiriyor.

Tüketici memnuniyetini göz önüne alarak hizmet veren Hacı Sayid, yemek kültürünü çeşitlendirmeye devam ediyor. Kendi sunum tekniğine göre harmanladığı özel lezzetlere çeşitli sosları da ilave ederek farklı bir görünüm katıyor.

Sağlıklı ve Doyurucu

Günün her saati için sunduğu zengin öğünleriyle Haci Sayid, titizlikle hazırladığı sofralarında geniş aileleri de ağırlıyor. Kişiye özel olarak sunulan öğünlerde farklı seçenekler bir arada yer alıyor. Tercihe göre değişiklik gösterebilen hamburger, tost, sandviç ve pizza gibi fast food ürünleri Hacı Sayid’in sofralarında doyurucu bir hale dönüşüyor.

Tadını Sunum Şeklinden Alıyor

Hacı Sayid’de farklı garnitür ve soslardan oluşan mönüler sofraya gelmeden önce titizlikle hazırlanıyor. Servis etme seçenekleri belirleniyor ve ona göre bir sunum şekli yaratılıyor. Hem mideye hem göze hitap edecek ürünleri Hacı Sayid’i öne çıkarıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT