Hafta Sonu Kaçamağınızı Planladık

Hafta Sonu Kaçamağınızı Planladık

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Hafta Sonu Kaçamağınızı Planladık

Caffè Nero sizin için harika bir hafta sonu planı hazırladı. Rotanızı bu hafta sanat ve huzura çevirmeye ne dersiniz?

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 22, 2015

Yoğun çalışma temposundan bunalıp, hafta sonunu iple çekmeye başladığınız yazın son demlerinde ‘ne yapsam’ diye düşünmeyin. Caffè Nero sizin için harika bir hafta sonu planı hazırladı. Rotanızı bu hafta sanat ve huzura çevirmeye ne dersiniz?

Sanatın her halini görebileceğimiz İstanbul’da, sergiler, konserler, resitaller ve daha pek çok aktivite oluyor ama sosyal medyadan diğer arkadaşlarınızın gittiğini görüp, içten içe “haberim olsaydı kaçırmazdım” diyorsunuz değil mi? Ya da iple çektiğiniz hafta sonu göz açıp kapayıncaya kadar, siz daha doğru düzgün bir aktivite yapamadan bitmiş mi oluyor? Üzülmenize gerek yok. Caffè Nero sizin için harika bir plan hazırladı. Ajandanıza Caffè Nero’nun tavsiyelerini eklemeyi ihmal etmeyin!

İlk durak Zero
Hikayesi İkinci Dünya Savaşı’na kadar uzanan akımın sanatçılarının eserleri nihayet Türkiye’deki sanat severler ile buluştu. Zero akımı kurucuları Heinz Mack, Otto Piene, Günther Uecker’in eserleri ile akıma dahil olmuş önemli sanatçılar Yves Klein, Piero Manzoni ve Lucio Fontana’nın farklı tekniklerde ürettiği 100’ün üzerinde eser Sakıp Sabancı Müzesi’nde, sizi bekliyor. İkinci Dünya Savaşı yıllardan büyümüş bir kuşağın, umutsuzluğun ve karamsarlığın hakim olduğu ruh haline sanatları ile baş kaldıranların sanat eserlerini görebileceğiniz Zero, 10 Ocak 2016’ya kadar ziyaret edilebilir ama siz bu hafta sonu yazdan kalma bir günde, rotanızı Emirgan’a çevirin ve bu sergiyi ziyaret edin.

Sergiden çıktığınızda yazın son demlerini yaşadığımız bu güzel sonbahar hafta sonunda, sahilde yürüyüş fikri kulağa nasıl geliyor? Bebek’e kadar kısa bir yürüyüş ruhunuzu dinlendirecektir.

Kendinizi ödüllendirme zamanı
Önce ruhunuzu dinlendirdiniz ardından sağlıklı bir yürüyüş ile bedeninizi ödüllendirdiniz şimdi ise sıra damağınızı şenlendirmekte. Bebek’e ulaştığınızda, Caffè Nero’nun eşsiz lezzetlerine hayır diyemeyeceksiniz. Zengin kahve çeşitlerinden, düşük kalorili salatalara kadar pek çok alternatifi bulabileceğiniz Caffè Nero Bebek şubesinin eşsiz boğaz manzarası ile gün batımını izlemek ruhunuza iyi gelecek. Hafta sonunu böyle sonlandırmayı hak ediyorsunuz!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT