Her Pazar Boğaz Kıyısında Brunch Keyfi!

Her Pazar Boğaz Kıyısında Brunch Keyfi!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Her Pazar Boğaz Kıyısında Brunch Keyfi!

Lacivert Restaurant sizi, eşsiz boğaz manzarasında, lezzetli bir sofrada, uzun bir brunch keyfine davet ediyor!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 14, 2014

Eşsiz bir boğaz manzarasında, beyaz örtülü masalarda, deniz esintisi ve özgün lezzetler eşliğinde uzun bir brunch keyfi… Executive Şef Hüseyin Ceylan ve ekibinin Lacivert Brunch için hazırladığı özel lezzetler, Lacivert rıhtımının eşsiz ortamında sizleri bekliyor.

Unuttuğumuz, tarif edemediğimiz, artık yapamadığımız yemeklerimiz, böreklerimiz, tatlılarımız yeni çeşitleriyle Lacivert Brunch'da sofranıza geliyor. Anadolu mutfağının özgün lezzetlerinin en doğru tarifleriyle hazırlandığı ve yepyeni yörelerden seçilen özel lezzetler, Lacivert Brunch’ta sizleri lezzet yolculuğuna çıkarıyor.

Ada lezzetleri, yöresel lezzetler, sokak lezzetleri, saraylı lezzetler ve köy kahvaltısı gibi brunch konseptleri de sunan Lacivert Restaurant, her pazar 10.00-14.00 saatleri arasında açık büfede bu farklı lezzetleri keşfetmek için de bir fırsat sunuyor.

Pazar kahvaltısında "olsun" denilen her şey ve daha fazlası Lacivert Brunch açık büfesinde seçiminize sunuluyor. Lacivert mutfağının usta olduğu hamur işleri ve tatlılar kahvaltı sofrasını zenginleştirirken yöresel börekler dikkat çekiyor.

Yüzyıllar öncesinin geleneksel lezzetlerinin de çeşit çeşit şerbetlerle sunulduğu Lacivert Brunch Sofrası, içinizi ferahlatıyor. Brunch’da geleneksel şerbetlerden limonata, nevruz ve demirhindi ve mevsime göre frenk inciri ve kuşburnu ile birlikte sizi bekliyor.

Çok özel mekanda, çok özel lezzetler...

Lacivert Brunch’ında deneyebileceğiniz çok özel lezzet alternatifleri arasında yedi bölgeden özenle seçilen ve az bilinen börekler ilk sırada yer alıyor. Kuzu Etli Muhacir Böreği (Rumeli usulü), Bandırma Lorlu Börek (Ege Bölgesi), Pırasalı Börek (Balkanlar), Konya Küflü Peynirli Ege Otları Böreği, Kanlıca Mantarlı Börek (Bolu) bu lezzetlerin sadece birkaçını oluşturuyor.

Yöresel lezzetlerden mevsimiyle koç göbeği, şevket-i bostan, kırmızı bacak, ebegömeci gibi ot kavurmaları ve Aydın’ın kuş otu, su teresi de, sağlıklı yöresel lezzet alternatifleri olarak göze çarpıyor.

Brunch’ın vazgeçilmezi tatlılarda; Afyon manda kaymaklı ekmek kadayıfı, Balıkesir Bandırma lor peyniri tatlısı, İzmir'in sıcak lokma tatlısı, künefe, cevizli kadayıf ve ayva tatlısı ağızları tatlandırıyor.

Reçeller her zamanki gibi çok özel; Bergamot, Patlıcan, Turunç, Mandalina, Ceviz, Gül, Bal kabağı, İncir, Domates...

Türkiye'nin dört bir yanından deneyebileceğiniz ballar; Geven balı, Gürün ve Eğriçimen, Sivas’ın Balı, Mersin’den Toroslar'ın sedir balı, Bitlis’ten Panor Dağı balı, Muğla’nın Yerkesik Yaylası çam balı olarak sıralanıyor.

Peynirlerin hepsi yöresinden; Konyalı’nın küflü'sü, Mengen'in yayla peynirleri, İsli çerkez peyniri, Giresun'un çökeleği, peyniri, Erzurum'un civil’i, Kars'ın gravyeri, Van'ın otlusu, Erzincan ve İzmir'in tulumu, Denizli'nin yörük'ü, Manyas’ın kellesi, Bandırma lor peyniri, mihaliç peyniri, Erzurum tel peyniri, çörekotlu abaza peyniri, Edremit sepet peyniri, Çorum’un kargı tulum peyniri ...

Tarsus’un Sarıulak zeytin piyazı, Kaya koruğu turşusu ve Antakya’nın nar ekşili zahteri, Aydın’ın dağ inciri kurusu ve Malatya’nın gün kurusu kayısısı da seçmece özel lezzetler arasında yer alıyor.

Balıkesir’in Yanturalı sucukları, Tokat’ın çakal erikli yavan sarma mıhlaması, Karadeniz’in otlu kayganası, Kayseri’nin sahanda kuşgömü pastırmalı köy yumurtası, Gaziantep’in ince lavaşa sarılı maydanozlu ve baharatlı ciğer kavurması, Uşak’ın Tarhana çorbası masalara sıcak servis edilen lezzetler olarak iştah kabartıyor.

Lacivert Restaurant'ta brunch keyfi kişi başı 75 TL
(7-12 yaş arası 40TL, 0-6 yaş ücretsiz)
Rezervasyon için Tel: 0216 413 37 53 -0216 413 42 24

www.lacivertrestaurant.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT