Heyecan Dolu Yılbaşı Kutlamaları...

Heyecan Dolu Yılbaşı Kutlamaları...

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Heyecan Dolu Yılbaşı Kutlamaları...

Mövenpick Hotel Istanbul, canlı müzik ve gurme lezzetler eşliğinde sevdikleriyle yeni yıla muhteşem bir başlangıç yapmak isteyenler için sürprizlerle dolu yılbaşı programları sunuyor

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 9, 2015

Mövenpick Hotel Istanbul, canlı müzik ve gurme lezzetler eşliğinde sevdikleriyle yeni yıla muhteşem bir başlangıç yapmak isteyenler için sürprizlerle dolu yılbaşı programları sunuyor.

AzzuR Restaurant'ta Işıltılı Bir Yılbaşı Gecesi...
Mövenpick Hotel Istanbul, İtalyan Başaşçı Giovanni Terracciano tarafından hazırlanan benzersiz lezzetler, geçmişten günümüze en popüler parçaların keyfini çıkaracağınız canlı müzik performansı ve DJ’in hareketli ritimleriyle eğlence ve romantizmi birleştiren rüya gibi bir yılbaşı programı hazırladı. AzzuR Restaurant'ın büyüleyici atmosferinde, saat 20.30’da başlayacak olan Yılbaşı Yemeği kişi başı KDV ve limitsiz yerli içki dahil 375 TL olup AzzuR'daki yılbaşı yemeği ve Skyline Club Lounge'daki yılbaşı partisini içeren program ise KDV dahil 485 TL’dir.

5-12 yaş çocuklar için palyaço gösterisi, yüz boyama aktivitesi ve çocuklara özel lezzetlerin ayrı bir salonda sunulduğu açık büfe kişi başı KDV dahil 110 TL’dir.

DJ GrooveU ile Göklerde Coşkulu Bir Yılbaşı Partisi…
Mövenpick Hotel Istanbul’un 20. katında bulunan Skyline Club Lounge’da düzenlenecek yılbaşı partisinde house müziğin Türkiye’deki önemli temsilcilerinden DJ GrooveU / Kemal Öztürk sahne alacak. Şehrin elmas gibi parlayan silüetine karşı yeni yılı gökyüzünde karşılayacağınız parti saat 22.30’da başlayacak. Temponun giderek tırmanacağı gecenin ilerleyen saatlerinde ise snack ikramlarıyla gece boyunca enerjiniz hiç tükenmeyecek. Limitsiz yerli içki ve KDV’nin dahil olduğu yılbaşı partisi kişi başı 195 TL’dir.

Yılbaşı Konaklama Paketleri...
Kutlama yapılan eğlenceli bir yılbaşı gecesinin ardından yeni yılın ilk gününe Mövenpick Hotel Istanbul’un eşsiz konforunda uyanmak isteyenler için hazırlanan, 31 Aralık 2015 tarihinde superior odada iki kişi konaklama, AzzuR Restaurant’ta yılın ilk kahvaltısı ve Wellness Centre’ın ücretsiz kullanımı içeren yılbaşı konaklama paketi gece başı KDV hariç 130 Euro olup iki kişilik yılbaşı yemeğinin de dahil olduğu paket gece başı KDV hariç 270 Euro’dur.

Yılbaşı rezervasyonları için 0212 319 29 29’u arayabilirsiniz.
www.movenpick.com/istanbul

Yilbasi2016

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT