Hilton İstanbul Bomonti Anneler Günü’nde Piknik Keyfi Yaşamaya Davet Ediyor

Hilton İstanbul Bomonti Anneler Günü’nde Piknik Keyfi Yaşamaya Davet Ediyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Hilton İstanbul Bomonti Anneler Günü’nde Piknik Keyfi Yaşamaya Davet Ediyor

Hilton İstanbul Bomonti, Anneler Günü’ne özel piknik konseptli brunch menüsü ve sürprizleriyle annenize benzersiz bir gün hediye etmeniz için sizleri 12.00-15.00 saatleri arasında The Globe Restaurant’a davet ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 10, 2017

Annelere verilecek en değerli hediyenin, ailesiyle geçireceği mutluluk dolu anlar olduğu fikrinden yola çıkan Hilton İstanbul Bomonti, Anneler Günü’ne özel menüsüyle sizleri bekliyor. Özel piknik konseptli brunch menüsü ile 12.00-15.00 saatleri arasında The Globe Restaurant’ta yaşanacak bu benzersiz deneyimi annenize hediye edebilir, birlikte eğlenceli vakit geçirirken aynı zamanda şehrin ortasında piknik yapma keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.

Annenizle birlikte içinde birbirinden lezzetli seçeneklerin olduğu piknik sepetiyle başlayacak olan bu özel gün, gözlerinizin önünde açık mutfakta yapılacak sushi, risotto, makarna, pizza ve kuzu tandırla daha keyifli bir hale gelecek. Hilton İstanbul Bomonti’nin hazırladığı piknik sepetinin içerisinde Parla Flower Art’ın özenle hazırladığı mini buket hediyesi ve bahara özel karışımlar ile servis edilecek serinletici içecek ikramlarıyla Anneler Gününüz daha eşsiz olacak. Alkolsüz içeceklerin dahil olduğu Anneler Günü özel brunch etkinliğinin fiyatı kişi başı 145 TL.

Hilton İstanbul Bomonti’de yer alan Avrupa’nın en büyük eforea™ Spa’sının da Anneler Günü’ne özel olarak hazırladığı kampanyayla 8-14 Mayıs haftasında 249 TL değerindeki masajların süresi annelerin yılın yorgunluğunu atmaları için 50 dakikadan 90 dakikaya uzatıldı. Annenize hediye edeceğiniz bu özel SPA fırsatıyla anneler kendilerini daha iyi hissedebilecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT