Hilton İstanbul ve Conrad İstanbul'da Şükran Günü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Hilton İstanbul ve Conrad İstanbul'da Şükran Günü

Hilton İstanbul ve Conrad İstanbul Şükran Günü’nde misafirlerini canlı müzik eşliğinde seyretmeye doyamayacağınız muhteşem boğaz manzarası ile ağırlamaya hazırlanıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 16, 2011

16.11.2011

Hilton İstanbul Şükran Günü’nde misafirlerini canlı müzik eşliğinde seyretmeye doyamayacağınız muhteşem boğaz manzarası ile Bosphorus Terrace Restaurant’a ağırlamaya hazırlanıyor. Canlı müzik eşliğinde dostlarınız ve ailenizle muhteşem bir Şükran Günü yaşayacaksınız.

Şükran Günü’ne özel olarak hazırlanan balkabağı çorbası, özel soslarla fırınlanmış hindi, levrek buğulama, ravioli ve ev yapımı tartlar gibi enfes lezzetler KDV dahil kişi başı 95 TL’ye sunulacak. Conrad İstanbul, 24 Kasım Şükran Günü’nde misafirlerini Monet Restaurant’ta şef Alexis Atlamazoğlu’nun özel olarak hazırladığı tatlarla açık büfe akşam yemeğine davet ediyor.

Kremalı bal kabağı çorbası, ağır ateşte fırınlanmış hindi, taze baharatlarla kaplanmış bütün kuzu pirzola, kızılcık soslu tavuk ciğeri pate gibi birbirinden leziz alternatiflerin yanı sıra kestaneli, elmalı ve balkabaklı tartlarıyla tam anlamıyla bir lezzet şöleni yaşayacaksınız. Şükran Günü Monet Restaurant’ta açık büfe, bir adet yerli içecek ve KDV dahil kişi başı 89 TL; ayrıca 6-12 yaş arasındaki minik misafirlere % 50 indirim uygulanacak.

Hilton İstanbul:
Adres: Cumhuriyet Cad. 34367 Harbiye İstanbulTelefon: 0212 315 60 00
Web: www.hilton.com.tr

Conrad İstanbul:
Adres: Barbaros Bulvarı Yildiz Cad. Beşiktaş İstanbul
Telefon: 0212 310 25 25
Web: www.conradistanbul.com



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT