HUQQA Yepyeni Menüsüyle Sonbahara Hazır

HUQQA Yepyeni Menüsüyle Sonbahara Hazır

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri HUQQA Yepyeni Menüsüyle Sonbahara Hazır

HUQQA’DA özel tekniklerle pişirilen pizzalar da oldukça popüler. Gitmişken Fuori la Pizza ve Füme Dilli Pizza’yı denemeden çıkmayın.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 7, 2015

Boğazın vazgeçilmezi HUQQA, keyifli atmosferi ve yenilenen menüsü ile dünya mutfağının leziz tatlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. HUQQA’nın dünya trendleriyle sentezlediği yepyeni menüsündeki enfes lezzetler, hem damaklarda iz bırakacak hem de sunumlarıyla sonbaharın vazgeçilmezleri arasında yer alacak.

Açıldığı günden beri İstanbul Boğazının gözde mekanları arasındaki yerini alan HUQQA, hafta içi ve hafta sonu sabahın ilk saatlerinden itibaren birbirinden özel lezzetlerle konuklarını ağırlıyor. Sanat, cemiyet, spor ve iş dünyasından da birçok ismin uğrak mekanlarından biri olan HUQQA; boğaz manzarası eşliğinde keyifli zaman geçirmek isteyen herkese hizmet sunuyor. Boğaz keyfini doyasıya yaşamak isteyenler için en keyifli uğrak noktası HUQQA, dünya mutfağının son trendlerini Mayıs ve Ekim aylarında yenilediği zengin menüsüyle misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Doğu-Batı sentezi zengin mutfak

Doğu ve Batı senteziyle harmanlanan menüsüyle büyük ilgi gören HUQQA, Şef İsmail Ercan Turan’ın koordinatörlüğünde tüm lokasyonlarında 105 kişilik dev mutfak ekibi ile misafirlerine sonbaharda da dünya mutfağının seçkin lezzetleri ile oldukça zengin yepyeni bir menü hazırladı. HUQQA’nın misafirlerinin isteklerini dünya trendleri ile harmanlayarak donattığı yeni menünün en yenilerinden veggie Çıtır Kabak & Fransız Börülce , soslarıyla büyüleyen Beef Nachos ya da kendine özgü hafif acılı sosu ile Chicken Wings başlangıç menüsünün favorisi olacak. Sandviç menüsünün yeni gözdeleri islendirilmiş somonlu ve krem peynirli Ev Yapımı Simit Sandviç, Provolone peyniriyle gratine edilmiş antrikot ve california biberleri ile Philly Cheese Steak Sandwhich ise mutlaka tadılması gereken lezzetlerden. Öğünü hafif geçirmek isteyenler içinse Dinamit Soslu Somon Salata veya özgün sunumu ile Kavanoz’da Ton Balığı Salatası eğlenceli , yepyeni seçenekler sunuyor.

HUQQA’DA özel tekniklerle pişirilen pizzalar da oldukça popüler. Gitmişken Fuori la Pizza ve Füme Dilli Pizza’yı denemeden çıkmayın. Menünün yenilerinden içi peynir dışı beşamel soslu Rigatoni Formaggie ve sebzeli Fritelle Krep makarna sevenlerin favorileri olacak.

Acıktım diyenlere ise Spagetti Alfredo ve ev yapımı füme et ile sunulan Chicken Belaggio, Jalopone Cheddar Burger, Dry Aged Antrikot ve Anadolu’nun sevilen lezzeti Çentik Kebabı lezzet dolu alternatifler sunuyor. Çok sevilen Oreo Cheesecake, Baklavalı Cheesecake ve Cocoreo’lu tatlı menüsüne eklenen Nutella Krep ile philadelphia peyniri ve beyaz çikolatanın muhteşem sentezi Cannoli kendine hayran bırakan lezzetler arasında yer alıyor. Ayrıca şefin favorisi Snickers Cheesecake ise HUQQA’nın Snickers sevenlere sürprizi olarak yeni menüde başköşeye yerleşecek.

200 çeşit içecek
Tüm bunların yanında yaklaşık 200 çeşit içecek çeşidiyle de fark yaratan HUQQA’da vazgeçilmezler arasında olan Çilekli Limonata, sıradışı sunumu ve misafirlerimizin beğenisini kazanan lezzeti ile Saksı, en taze ananas ve Hindistan cevizi kullanarak hazırladığımız, kendine özgü sunumu ile hafızalarda yer eden Pochet, bal kabağının tadına doyasıya varabileceğiniz Pumpkin Spice Latte damaklarda iz bırakacak. Nutella ve fındığın muhteşem uyumunu Nutella Nut ile keşfederken, Latte Art ile özenle hazırladığımız kahvelerimiz, meyve ve bitki çaylarımız, smootie, detoks ve alkolsüz kokteyller de vazgeçilmezler arasında yerini korumaya devam ecedek.

Adres: Kuruçeşme Mahallesi Muallim Naci cad. No:56, Beşiktaş –İstanbul
Tlf: 0212 265 0 666

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT