Huqqabaz’ın Sihirli Lezzetleriyle Hayal Ettiğin Yerde Ol…

Huqqabaz’ın Sihirli Lezzetleriyle Hayal Ettiğin Yerde Ol…

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Huqqabaz’ın Sihirli Lezzetleriyle Hayal Ettiğin Yerde Ol…

Lezzeti maceracı sunumlarla buluşturan Huqqabaz misafirlerini Ataşehir Watergarden’da ağırlamaya hazır.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 14, 2017

Geleneksel lezzetleri batı senteziyle harmanlayan Huqqabaz, kalitesi, çeşitliliği, atmosferiyle ve uygun fiyatlarıyla kahvaltı keyfinden günün geç saatlerine kadar günün her anını keyifli kılıyor. Huqqabaz rahat atmosferi, kendine özgü menüleri ile kendinizi olmak istediğiniz yerde hissettirecek.

Tadına doyum olmaz lezzetleri yepyeni bir konseptle buluşturan Huqqabaz, günün her anını keyifli anlara dönüştürüyor. Geleneksel lezzetleri sihirli sunumlarla buluşturan Hukkabaz, zengin menüsü ve uygun fiyatları ile günün ilk saatlerinden itibaren konuklarına tadına doyulmaz anlar sunuyor. 

Doğu-Batı Sentezi Zengin Menü
Geneleneksel lezzetleri aynı çatı altında bulunduran Huqqabaz, misafirlerini ŞişKebab ile dürümlere, Balıkekmek ile Eminönü esintisine, Gevrek ile pide ve pizza lezzetlerine, KöfteBurqer ile kötfe ve hamburger lezzetlerine , Kahvaltı ile en güzel sabahlara, Yeşillik ile zengin salatalara, Kurabiye ile en güzel 5'çaylarına, Makarna ile tadına doyulmaz makarnalara ve çok yakında da sadece çocuklara özel Kidchen’a davet ediyor. Yenilikçi konsepti ve güleryüzlü ekibi ile kapılarını Watergarden'da açan Huqqabaz, geniş menüsünü uygun fiyatlarla buluşturarak keyifli atmosferinde sihirli anlar yaratmaya kararlı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT