Icebar Eğlence Hayatına Yeni Bir Soluk Getirdi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Icebar Eğlence Hayatına Yeni Bir Soluk Getirdi

Icebar Istanbul By Icehotel & Lounge, eğlence hayatına yeni bir soluk getirdi. Icebar’da ısı –5 derecede sabitleniyor, içeri özel koruyucu giysiler giyilerek girilebiliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 20, 2012

20.02.2012

Dünyanın En En Yeni Icebar’ı, Icebar Istanbul & Lounge Eğlence Hayatına Yeni Bir Soluk Getirdi.

Dünyanın en ilginç konsept barları arasında yer alan ICEBAR by ICEHOTEL İstanbul’da. İlk olarak 1994 yılında İsveç’te açıldıktan sonra tüm dünyada bir fenomen haline gelen ICEHOTEL, her yıl dünyanın her yerinden gelen sanatçıların el emeği ile, Kuzey Kutup Dairesi'nin 200 km kuzeyindeki Torne Nehrinin donmuş suyunu kullanarak ürettikleri özel bir sanat gösterisi. Hayal gücü ve sıkı bir fiziksel çalışma ile oluşturulan bu mimari sanat objesi, bahar geldiğinde ısınan güneşin altında eriyerek tekrar Torne Nehrinin sularına karışıyor.

ICEBAR ISTANBUL by ICEHOTEL& LOUNGE, eğlence hayatına yeni bir soluk getirdi.ICEBAR’da ısı –5 derecede sabitleniyor, içeri özel koruyucu giysiler giyilerek girilebiliyor. Mekan, duvarlar, bar, mobilyalar, bardak ve tabaklar, İsveç’in Lapland bölgesindeki Torne Nehri’nin kristal berraklığındaki sularından elde edilen buzlar ile, dünyaca ünlü ICEHOTEL’i tasarlayan sanatçılar tarafından üretildi.

Buza bir sanat eseri gibi yaklaşan yetenekli ellerden çıkmış estetik tasarımı ile tüm dünyada fark yaratan ICEBAR Istanbul'da yerli ve yabancı içkiler sunuluyor.

Londra, Jukkasjarvi, Kopenhag, Oslo, Stockholm’den sonra İstanbul’un eğlence hayatına yeni bir soluk getiren ICEBAR IST by ICEHOTEL’de elinizde tuttuğunuz bardaktan, kolunuzu koyduğunuz masadan yaslanıp sohbet ettiğiniz bar tezgahına kadar her şeyin buzdan olması farklı bir deneyim yaşatıyor.

ICEBAR ISTANBUL’un tasarım teması her sene değişiyor. Bu yılın teması, Kuzeyin İzleri’nde Türk sanatının ince dokunmuş motifleri buzdan bir dünyada karşınıza çıkıyor, ‘Kutuplar ile Oryantal dünya’ arasında farklılıkları ve benzerlikleri ile şaşırtıcı ve beklenmedik bir buluşma gerçekleşiyor. Torne Nehri’nin mavi buzları, İstanbul’da yapı taşlarına dönüşüyor.

Maksimum 45 dakika içeride kalabilen ICEBAR ISTANBUL’un bir başka özelliği, buzdan alanın hemen disinda mekanla iç içe, farklı dekorasyonu ile dikkat ceken lounge kısmı, sonra ısınmak isteyenler için ideal. ICEBAR LOUNGE, Pazartesi-Cumartesi, DJ eşliğinde eşsiz bir eğlence ortamı sunarken tematik partilere ev sahipliği yaparak, Kuzeyin serinlğini İstanbul’un sıcaklığı ile buluşturuyor.

ICEBAR ISTANBUL & LOUNGE, hem soğuk hem sıcak alanları ile Istanbul’un eğlence hayatında farklı bir deneyim yaşatan, görülmesi gereken bir yer.

Hafta içi hergün iç çıkışı happy hour uygulaması ile 18:00-20:00 arası gelenlere ekstra 1 adet ice shot ikram ediliyor, valet parking hizmeti ücretsiz veriliyor.

Mekanı ailecek ya da topluca ziyaret etmek mümkün. Ebeveynleri ile gelen çocuklar da iceri girebiliyor.

Giriş 40 TL ve bu ücrete bir içki dahil. Öğrencilere %20 indirim uygulanıyor.

ICEBAR ISTANBUL & LOUNGE, yaz/kış İstanbul ITU Maslak Metro çıkışında, Windowist Tower’da ‘Kuzey İzleri’ni ve serinliğini ve Istanbul’un sımsıcak yeni eğlence anlayışını yaşamaları için eşsiz bir şans sunuyor.

Rezervasyon: 0 212 214 74 44
cool@icebarist.com
Adres: Windowist Tower, Eski Büyükdere Cad. No: 26 Maslak İstanbul www.icebarist.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT