İftar’da 104 Yıllık İftihar Develi

İftar’da 104 Yıllık İftihar Develi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İftar’da 104 Yıllık İftihar Develi

Sevdiklerinizle birlikte lezzetli ve tadı damağınızda kalacak bir iftar için Develi Restoranları doğru bir tercih olacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 3, 2016

Ramazan’da İftar Tercihiniz Türkiye’nin Lezzet Ünlüsü Develi Olsun

Lezzeti, kaliteyi ve profesyonelliği mükemmel şekilde harmanlayan asırlık marka Develi, 11 ayın sultanı Ramazan’ı özel iftar menüsü ile karşılıyor. Sevdiklerinizle birlikte lezzetli ve tadı damağınızda kalacak bir iftar için Develi Restoranları doğru bir tercih olacak.

Türkiye’nin lezzet ünlüsü, asırlık marka Develi, bu yıl da sağlık, bereket ve misafirperverliğin simgesi olan Ramazan ayında geleneksel ikramlarını misafirleriyle buluşturuyor.

Geniş bir yelpazede hazırlanan özel iftar menüsüyle her damak zevkine hitap eden, 11 ayın sultanına yakışır sofralar tüm Develi restoranlarında misafirlerini bekliyor. Kendine has tadıyla gurme damaklara hitap eden kebaplarının yanı sıra özel iftar tabağı, kağıtta pastırma, semsek pidesi, içli köfte, Antep Usulü Kuru Patlıcan Dolması, tandırda firik pilavı, kaymaklı ekmek kadayıfı gibi lezzetler menüde sunulanlardan sadece bazıları…

Birbirinden nefis kebap, et çeşitlerinin ana yemek olarak sunulduğu, sofralarının olmazsa olmazı güllaç ile birlikte birçok leziz tatlı ve meyve seçeneklerinin yer aldığı Develi’nin zengin menüsü iftar keyfinizi taçlandıracak.

Kuşaktan kuşağa aktarılan lezzet hikâyesiyle Türkiye’nin güçlü restoran gruplarından biri olan Develi, lezzet efsanesini Samatya, Kalamış, Etiler, Marin, Ataşehir, Florya, Eminönü, Tuzla ViaMarin ve Nişantaşı şubelerinden sonra yeni açılacak olan Ankara Restoranı ile sürdürmeye devam edecek.

İftarınızda Develi’nin ziyafetine bekleriz…

Kişi başı iftar menü fiyatı tüm Develi Restoranlarında 100 TL’dir.

www.develi1912.com

Ramazan2016

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT