İftarda Sınırsız Yemek, Limitsiz İçecek Lluvia Maçka’da

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İftarda Sınırsız Yemek, Limitsiz İçecek Lluvia Maçka’da

Lluvia’nın bahçesi açık havada iftar deneyimi yaşamak isteyenleri Maçka Parkı’nın doğal güzellikleri arasındaki Lluvia’ya bekliyor. Lluvia, misafirlerinin yemek keyfinin sınırsız, içecek keyfinin de limitsiz olmasını istedi.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 27, 2011

27.07.2011

Hafta sonu kahvaltıları ile lezzetseverlerin tutkusu haline gelen Lluvia’nın bahçesi, tatlı bir Ramazan telaşında. Lluvia’nın bahçesi açık havada iftar deneyimi yaşamak isteyenleri Maçka Parkı’nın doğal güzellikleri arasındaki Lluvia’ya bekliyor.Lluvia, misafirlerinin yemek keyfinin sınırsız, içecek keyfinin de limitsiz olmasını istedi.

Lluvia’nın Ramazana Özel Menüsünde yer alan geleneksel lezzetler, Executive Chef Tariq James’in küçük sürprizleriyle sizleri bekliyor.

Lluvia’da iftar keyfi sıcacık ekmekler ve pideler eşliğinde Şefin Güne Özel Çorbası ile başlayacak.

İftar soframızın iftariyelik bölümünde ise Lluvia kahvaltı klasiğinin seçkin lezzetleri yer alıyor. Ramazan Salatamız yeşillikler, havuç, salatalık, kiraz domates ve karışık turşudan oluşuyor. Zeytinyağlı çeşitlerinin ardından servis edilecek ara sıcaklarda Lluvia’nın Sucuğunu özellikle tavsiye ediyoruz.

Cevizli Patates Püresi, Karışık Sebzeli Pilav gibi garnitürlerin yanında ızgara köfte, Dana Rosto, Şişte Tavuk çeşitlerinden oluşan ana yemeklerimizi dilediğiniz kadar, sınırsızca yemeniz mümkün. Tatlı servisi ise tatlı büfesinden. Ramazana özel tatlı çeşitlerinden oluşan tatlı büfesinde yok yok. Şerbetler, meşrubatlar, çaylar, kahveler misafirlerimize iftar yemeği boyunca limitsiz olarak ikram edilecek.

Öğle servislerinde ağrılıklı olarak şirket çalışanlarına hizmet veren Lluvia bu konudaki tecrübesini İftar yemeklerine de taşımak istiyor. Üstelik 10 kişiden150 kişiye kadar alınacak grup rezervasyonlarına %10 indirim uygulanıyor.

Misafirlerimizin mutlaka rezervasyon yaptırmalarını, bir hafta öncesinden yapılacak Erken Rezervasyonlara %5 indirim uygulanacağını hatırlatmak isteriz.

İftar Menüsü
Serpme İftariyelik Tabağı :
Beyaz Peynir, Tulum Peyniri, Eski Kaşar, Bal-Tereyağ, Siyah Zeytin, Yeşil Zeytin,reçeller, Hurma, Pastırma, Macar Salam, Kuru İncir, Kuru Kayısı, Ceviz, Domates Salatalık Söğüş.

Çorba: Şef’in Çorbası.

Salata: Ramazan Salatası.

Zeytinyağlı Çeşitleri: Yaprak Sarma, Lahana Sarma, Biber Dolma.

Ara Sıcaklar: Ispanaklı Ve Peynirli Kol Böreği, Arnavut Ciğeri, Özel Lluvıa Sucuk.

Ana Yemekler: Izgara Köfte, Dana Rosto, Şişte Tavuk.

Yemek Garnitürleri: Karışık Sebzeli Pilav, Cevizli Patates Püresi, Fırında Makarna, Patates Kızartması.

Tatlılar: Lluvia Kek, Güllaç, Şekerpare, Kemalpaşa, Fırın Sütlaç, Fıstıklı Baklava, Fıstıklı Kadayıf, Kaymaklı Ayva Tatlısı,Sakızlı Muhallebi, Meyveler gibi çeşitlerden oluşan tatlıların servisi açık büfe şeklindedir.

Limitsiz İçecekler: Gül Şerbeti, Limonata, Cola, Fanta, Sprıte,Su, Soda, Çay, Kahve.

Fiyat: Kişi başı 45 TL

Ramazan 2011

Lluvia Maçka
Adres:
Abbi İpekçi Cad. Avea Gen. Müd. Karşısı Maçka Parkı içi No:3 Maçka/İstanbulTelefon: 0532 703 74 72

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT