İftardan Sahura, Ramazan’ın Lezzeti

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İftardan Sahura, Ramazan’ın Lezzeti

İftar sofralarının baş tacı Ramazan Pidesi de, özel bir tarifle, fırından yeni çıkmış haliyle sıcacık ve taptaze Komşufırınlar’da sizleri bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 31, 2012

Ramazan 2012

Komşufırın, Ramazan’a özel yepyeni lezzetlerle sofraları şenlendiriyor. Sahur için çıtır çıtır, bol kıymalı Sahur Böreği’ni öneren Komşufırın; iftar için de özel tarifiyle hazırladığı Ramazan Pidesi’ni sıcacık ve taptaze olarak sunuyor.

Komşufırın, bu yıl da her sene olduğu gibi Ramazan’ın vazgeçilmez lezzet duraklarından biri olacak. Bol kıymalı Sahur Böreği, öne çıkan lezzetlerden sadece biri… Doyurucu ve leziz Sahur Böreği, çıtır çıtır hamuruyla sofralardaki yerini alacak.

İftar sofralarının baş tacı Ramazan Pidesi de, özel bir tarifle, fırından yeni çıkmış haliyle sıcacık ve taptaze Komşufırınlar’da sizleri bekliyor. Fıstıklı Tel Kadayıf ve Cevizli Ev Baklavası da, iftar sonrası ağızları tatlandıracak diğer leziz tatlar...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT