III. Kanyon Şarap Tadım Günleri Başlıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri III. Kanyon Şarap Tadım Günleri Başlıyor

Şarap sektörünü bir araya getiren en önemli etkinliklerin başında gelen ’Kanyon Şarap Tadım Günleri’nin 3’üncüsü, İstanbul Kanyon’da, 21-23 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 13, 2011

13.10.2011

Şarap sektörünü bir araya getiren en önemli etkinliklerin başında gelen ’Kanyon Şarap Tadım Günleri’nin 3’üncüsü, İstanbul Kanyon’da, 21-23 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Geleneksel hale gelen ve şarapseverlerin merakla beklediği etkinlikte şarap üreticileri ile şarapseverler, 2011 bağbozumu sonrasında ilk kez biraraya gelecekler

21-23 Ekim tarihleri arasında Kanyon’da gerçekleştirilecek olan III.Kanyon Şarap Tadım Günleri süresince yapılacak şarap etkinlikleri kapsamında ziyaretçiler, Türkiye’nin önde gelen şarap üreticileri tarafından kurulan tadım standlarında birbirinden lezzetli şarapları, üç gün boyunca 16:00- 20:00 saatleri arasında tatma fırsatı yakalayabilecekler. III.Kanyon Şarap Tadım Günleri’ne katılacak 18 üretici arasında bulunan Arcadia, Büyülübağ, Diren, Doluca, Gülor, Kavaklıdere, Kayra, Kocabağ, Küp, Pamukkale, Paşaeli, Selendi, Sevilen, Şato Nuzun, Umurbey, Vinkara, Yazgan ve Yücel markalarının yaklaşık 160 farklı şarabı etkinlik süresince şarapseverlerle buluşacak.

Etkinlik kapsamında Kanyon Bistrot Coco’da ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan ’Şarap Seminer ve Sohbetleri’nde; yemek ve şarap uyumunun temel kuralları, İtalyan şarapları ve şarapçılığı, yıllandırılabilen ve genç içilmesi gereken şarapların özellikleri, şarapta denge, uzunluk, yuvarlaklık nedir, sommelier, winemaker, önolog kimdir, önoloji nedir gibi konulara yer verilecek. Ayrıca meşhur ’Ne yerseniz O’sunuz ya da Ne iseniz O’nu yersiniz’ sözlerinden yola çıkarak yiyecekler ve içeceklerle özel bağlarımızı nasıl oluşturduğumuzu ve bunun farkına vararak nasıl daha fazla keyfini çıkaracağımızı sağlıklı beslenme ve performans koçu Nezahat Elden, ”Şarapla Sohbet-Aromalar” konulu sunumunda şarapseverlerle paylaşacak.

Etkinlik Takvimi:

21 Ekim 2011 Cuma

18:30 III.Kanyon Şarap Tadım Günleri Açılış Kokteyli
Yer: Etkinlik alanı

22 Ekim 2011 Cumartesi

17:00 Yemek ve Şarap uyumunun sırları?
Jean Luc Colin- Önolog
Yer : BISTROT COCO Kat : G
18:00 İtalyan Şarapları ve Şarapçılığı
Burak Demirel- Önolog
Yer : BISTROT COCO Kat : G
19:00 Genç ve Yıllandırılabilen şaraplar? Özellikleri, üretimleri, tadım ve servisleri
Saba Açıkgöz - Önolog
Yer : BISTROT COCO Kat : G

23 Ekim 2011 Pazar

17:00 Şarapla sohbet - Aromalar
Nezahat Elden – Gıda Mühendisi
Yer : BISTROT COCO Kat : G
18:00 Şarapta denge, gövde, uzunluk, yuvarlaklık nedir?
Jean Luc Colin- Önolog
Yer : BISTROT COCO Kat : G
19:00 Önoloji, Önolog, Winemaker, Sommelier nedir? Kimdir?
Saba Açıkgöz- Önolog
Yer : BISTROT COCO Kat : G

*Etkinlik süresince her gün; 16:00 – 20:00 saatleri arasında şarap üretici tadım standlarından 160’a yakın şarap tadımı yapılabilecektir.

Adres: Büyükdere Cad. No:185 Beşiktaş - Levent, İstanbul
Telefon: 0212 317 53 00
Web: www.kanyon.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT