İoki Catering’de Her Şey Kişiye Özel

İoki Catering’de Her Şey Kişiye Özel

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İoki Catering’de Her Şey Kişiye Özel

Arayın, İoki Şefleri Kapınıza Gelsin, Suşilerinizi Size Özel Hazırlasın

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 11, 2014

İoki şeflerinin, “kişiye özel” konseptiyle sunduğu catering hizmetinde, mönüler tamamen istekleriniz doğrultusunda hazırlanıyor. Tercih ettiğiniz mekanda taze taze hazırlanan suşiler kutlamalarınızı bir şölene dönüştürülüyor.

Açıldığı günden bu yana kaliteli, lezzetli ve yaratıcı suşileri ile adından söz ettiren İoki, İstinye ve Kandilli’deki restoranlarının yanı sıra, “İoki Catering” hizmetiyle de fark yaratıyor. İoki Catering, özel gün ve kutlamalarınızda, İoki lezzetlerini evinize veya ofisinize getiriyor. Önce İoki ekibi bir keşif ve ön çalışma yapıyor. Sizin için en uygun konsept belirleniyor. İoki’nin deneyimli yabancı şefleri, A’dan Z’ye tüm ekipmanlarıyla birlikte tercih ettiğiniz mekana geliyor ve size özel olarak oluşturulan menüleri, sizin ve misafirlerinizin gözleri önünde hazırlayıp sunuyor.

Doğum günü partilerinden yıl dönümü kutlamalarına, dostlarınızla bir araya geleceğiniz tüm özel buluşmalarınızı İoki Catering ile farklılaştırabilmek artık elinizde.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT