29.04.2011
Tarihi Pera Palace Hotel, iş dünyasını öğle yemeklerinde biraraya getiriyor. Hem Agatha Restaurant’ta hem de yeni açılacak Orient Teras’ta sunulan ‘iş dünyasına özel öğle menüleri’, klasik ve gurme olmak üzere iki ayrı seçenek ile servis ediliyor.
Tarihi Pera Palace Hotel’in ana restoranı Agatha, iş dünyasına özel hazırladığı öğle yemeği menüleri ile, iş toplantılarını özel lezzetlerle taçlandırıyor, çalışanlara keyifli öğle molaları sunuyor... Şef Maximilian JW. Thomae ve ekibinin hazırladığı; başlangıç, ana yemek ve tatlıdan oluşan menüler, ‘klasik’ ve ‘gurme’ olmak üzere iki seçenekle servis ediliyor.
Fransız, İtalyan ve Türk mutfaklarının bir sentezini sunan Agatha Restaurant, ‘klasik’ ve ‘gurme’ menüleriyle, yoğun tempoda çalışan profesyonellere gün boyu ihtiyaç duydukları enerjiyi en sağlıklı ve doğal malzemelerle, yaratıcı lezzetlerle sağlamayı amaçlıyor.
İstanbul’un ilk uluslararası oteli olan Pera Palace Hotel bünyesinde entelektüellerin buluşma noktası olarak ün yapan Orient Bar’ın Mayıs açında açılacak Orient Teras’ında da açık havada alınabilecek öğle menüleri, hızlı bir servis ile yoğun günün temposuna da ayak uyduruyor.
Pazartesi’den Cuma’ya 12.00-14.30 saatleri arasında, klasik lezzetlerin çağdaş yorumlarını sunan klasik menü 45 TL, farklı lezzetleri denemekten haz alanlara hitap eden gurme menüsü ise 55 TL fiyatla servis ediliyor.
Adres: Meşrutiyet Caddesi No:52 Tepebaşı Beyoğlu 34430 İstanbul
Telefon: 0212 377 40 00
Faks: 0212 377 40 77
Web: www.perapalace.com