İş Yemekleri ve Toplantılarınız için Yeni Bir Alternatif Arayanlara: Business Bistro!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İş Yemekleri ve Toplantılarınız için Yeni Bir Alternatif Arayanlara: Business Bistro!

Bağdat Caddesi`nde ilk şubesi açılan Business Bistro; zengin yemek ve içecek menüsüyle koınforlu atmosferi ile konuklarını bambaşka lezzet sunum ve tatlarla buluşturmayı hedefliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 31, 2008

31.03.2008

Bağdat Caddesi`nde ilk şubesi açılan Business Bistro; zengin yemek ve içecek menüsüyle koınforlu atmosferi ile konuklarını bambaşka lezzet sunum ve tatlarla buluşturmayı hedefliyor.

Hafta içi ve hafta sonu her gün güne zengin köy kahvaltısı ile başlayan Business Bistro, aynı zenginlikte devam eden öğlen ve akşam yemekleri ile Dünya mutfağının en seçkin lezzetlerini sunuyor.

Konforlu, ferah, enerjik ve sıcak tasarlanan mekanda; dünya mutfağının en seçkin yemek menüsünün yanı sıra içecek menüsü ile iddialı... Şef Emin Gedleç`in özellikle bayanlara ve formda kalmak isteyenlere özel hazırladığı alternatifler ise; Salata, sandviç, an ayemek, tatlılar ve Lavazza Bar`da hazırlanan Detoks içecekler, sıkma sebze suları ve meyve suları, alkolsüz şampanyalar iddialı ve geniş kahve çeşitleri ile siz konuklarını bekliyor...

Toplantı yemekleri, özel davet ve organizasyonlar düzenleneceği mekan 09:00`dan gece 02:00`ye kadar açık. Önemli bir özelliği ise lezzetli ve aromasıyla çok beğenilen Mövenpick Dondurmaları yalnızca Bağdat Caddesi`nde Business Bistro`da...

Göztepe mah.Bağdat Caddesi Park Apt.242/A Göztepe İstanbul
0216 302 09 92

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT