İstanbul Âşıklarının Yeni Mekânı

İstanbul Âşıklarının Yeni Mekânı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İstanbul Âşıklarının Yeni Mekânı

Ağırlıklı olarak yabancı turiste hizmet veren Amiral Palace Hotel’in restoranı olan Amiral Grill House, özel menülerle konuklarını ağırlıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 2, 2015

Boğaz ve tarihin kokusunu aynı anda içinize çekebildiğiniz Sultanahmet’in Cankurtaran semtinde yer alan Amiral Grill House, boğaza nazır eşsiz manzarası ile müşterilerine hizmet vermeye başladı. Ağırlıklı olarak yabancı turiste hizmet veren Amiral Palace Hotel’in restoranı olan Amiral Grill House, özel menülerle konuklarını ağırlıyor.

Tarihin büyüsünü iliklerinize kadar hissettiğiniz Sultanahmet’te, boğaza nazır eşsiz manzaralı terası ile her yıl dünyanın çok sayıda ülkesinden binlerce turisti ağırlayan Amiral Palace İstanbul Hotel yenilendi. Otelin ağırlıklı olarak yabancı turiste hizmet vermesine karşın, yerli turistin de kaçırmak istemeyeceği muhteşem manzaraya sahip terası ise Amiral Grill House adıyla restoran olarak düzenlendi.

Şehrin bilindik mekanlarının kalabalığından ve gürültüsünden kaçmak isteyen, İstanbullu İstanbul aşıklarının ve gurmelerin tercihleri arasında yer alan restoran, konuklarına çok özel menüler sunuyor. Amiral Palace Genel Koordinatörü Özen Yetmişbir, “Otelimiz ağırlıklı olarak tarihi zenginliklerimizi görmek için Türkiye’ye ve özellikle Sultanahmet’e gelen yabancı turiste hizmet veriyor. Ancak ben bu muhteşem manzarayı ve aşçımızın lezzetli yemeklerini, İstanbul tutkunlarının da kaçırmak istemeyeceğini düşünüyorum” diyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT