İstanbul-Bodrum Hattında Bayram Tatili!

İstanbul-Bodrum Hattında Bayram Tatili!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İstanbul-Bodrum Hattında Bayram Tatili!

Çırağan Palace Kempinski ve Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum'dan Bayrama Özel Paketler.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 24, 2014

Kurban Bayramı’nı Boğaz kıyısında veya Bodrum koylarında geçirmek isteyenlere Kempinski’den cazip teklif: Çırağan Palace Kempinski 2-12 Ekim 2014 arası güne İstanbul’un en güzel Boğaz manzaralı odalarında, Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum ise Ege’nin mavi sularına karşı uyanmak isteyenlere 3-8 Ekim 2014 arası minimum dört gece konaklamalı cazip bayram paketleri sunuyor.

Çırağan Palace Kempinski misafirleri her yeni güne Dünya ve Türk mutfaklarının en leziz ve taze ürünlerini sunan Laledan Restaurant’da mükellef bir kahvaltı ile başlıyor. Rahatlatıcı Türk hamamı sefası, şehrin çikolata ve pasta cenneti Gazebo Lounge’da Akşam Üstü Çayı ve ödüllü Tuğra Restaurant & Lounge’da romantik bir akşam yemeği de paketin diğer yıldızları. Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum’da ise Olives Restaurant’ın eşsiz açık büfe ikramları eşliğinde gurme kahvaltısı ve çift kişilik leziz bir akşam yemeği her gün damakları tatlandırıyor. Özel bir koyda kum plaja sahip otelin 1800 metrekarelik yüzme havuzu ve 5500 metrekarelik Sanitas Spa’sının genel alanları da gün boyu misafirlere sonbaharda yaz keyfi yaşatıyor.

Çırağan Palace Kempinski İstanbul’da Çırağan Palace Kempinski İstanbulpaketi KDV hariç 2650 Euro’dan başlayan fiyatlarla. Rezervasyon doluluğa bağlı. Rezervasyon için 0212 326 45 00.
Kempinski Hotel Barbaros Bay’de Kurban Bayramı paketi ise KDV ve kahvaltı dahil 237 Euro'dan başlayan fiyatlarla. Rezervasyon için reservations.barbaros@kempinski.com - www.kempinski.com/bodrum

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT