İstanbul Boğazına 360 Dereceden Bakın!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İstanbul Boğazına 360 Dereceden Bakın!

Ödüllü Baristası ile Waffle müdavimlerinin bir numaralı tercihi Uçar Cafe & Restaurant boğaz sırtarlındaki eşiz manzara eşliğinde sizleri ağırlamak için yeşillikler içinde muhteşem bir mekân.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 8, 2012

Beylerbeyi sırtlarında Küplüce'de Boğaz'a nazır müthiş manzarasıyla İstanbul'un en nezih mekânlarından biri Uçar Cafe & Restaurant.

6500m2 gibi geniş bir alan üzerine kurulu olan Uçar Cafe & Restaurant ve spor tesisleri, muhteşem Boğaz manzaralı ve yeşillikler içinde tüm istek ve beklentilerinize karşılık verecek şekilde dizayn edilmiş.

Yıllardır Otomotiv sektöründe çalışan Uçar ailesi, otopark yapmaya kıyamadıkları bu araziyi ailece keyifli vakit geçirebilecek bir tarzda hizmete açmış ve Dünya Mutfağının değişik Lezzetlerini bir araya getirerek nezih bir mekân meydana getirmiştir.

Mekân birbirinden çeşitli farklı yemek menüsü ve Lezzeti ile göz dolduruyor.

Ödüllü Baristası ile Waffle müdavimlerinin bir numaralı tercihi Uçar Cafe & Restaurant boğaz sırtarlındaki eşiz manzara eşliğinde sizleri ağırlamak için yeşillikler içinde muhteşem bir mekân.

İster eşsiz boğaz manzarası ve yeşillikler içinde bir yudum kahve, ister leziz bir öğle yada akşam yemeği, ister güne harika bir kahvaltı için ama muhakkak Uçar Cafe ile tanışın.

Uçar Ailesi evinin mutfağına girmesine izin vermediği hiçbir ürünü müşterisine sunmayacak kadar kalitede titizlik gösteriyor ve "Dünyanın en güzel şehri İstanbul ise İstanbul'un da en güzel beş mekânından birisinin de burası olması için uğraş veriyoruz" diyorlar. www.ucarcaferestaurant.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT