İstanbul Lütfi Kırdar’da İftar Keyifleri Başlıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İstanbul Lütfi Kırdar’da İftar Keyifleri Başlıyor

İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı misafirlerine; geleneksel ramazan sofralarının büyüsünü ve eşsiz Türk mutfağı lezzetlerini sunmaya devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 10, 2012

10.07.2012

İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı misafirlerine; geleneksel ramazan sofralarının büyüsünü ve eşsiz Türk mutfağı lezzetlerini sunmaya devam ediyor.

Türk Mutfağı’ndan örneklerin sunulacağı leziz iftar yemekleri ve tatlıları ile konuklarını ağırlayacak olan İstanbul Lütfi Kırdar ; 2.000 kişilik muhteşem Boğaz manzaralı Rumeli Teras’ında ve 3.500 kişiye kadar farklı kapasiteli salonlarında, her sene olduğu gibi bu sene de eşsiz iftar davetleri için hizmet verecektir.

İftar sofralarında; nefis demleme çaydan zengin iftariyelik çeşitlerine, Vakf-ı Kebir pidesinden su böreğine, Konya Usulü Kuzu Tandır’dan Hünkârbeğendili Kebap’a kadar olan lezzetlerin yanı sıra, Ramazan aylarının vazgeçilmez tatlısı olan Güllaç ve klasik Türk tatlı çeşitleri gibi geleneksel lezzetler de yer almaktadır. Ayrıca Türk mutfağının unutulmaya yüz tutmuş lezzetlerinden biri olan şerbetler, Ramazan ayında İstanbul Lütfi Kırdar’da Boğaziçi Borsa Restaurant’ın deneyimli ekibi tarafından hazırlanmaktadır. “Ramazan Davulcusu”nun sesini duyduktan sonra, hazırlanan bu şerbet özel kostümlü “Şerbetçi” tarafından ikram edilmektedir. Bunun yanı sıra şirket davetlerinde talep edilmesi halinde; helvacı, macuncu, pamuk şekerci, simitçi ve kahveci gibi özel kostümlü ekiplerin de temin edilmesi mümkündür.

Nefes kesen Boğaz manzarasına hakim Rumeli Teras’ımızda veya görkemli salonlarımızda, zengin lezzetleri barındıran menülerimiz ve alternatif fiyat seçeneklerimiz ile siz de yerinizi alabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT