İstanbul Marriott Hotel Şişli’de Dünya Lezzetleri Etkinlikleri

İstanbul Marriott Hotel Şişli’de Dünya Lezzetleri Etkinlikleri

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İstanbul Marriott Hotel Şişli’de Dünya Lezzetleri Etkinlikleri

Yeni yılda yeni lezzetlerle buluşmak isteyen herkes için İstanbul Marriott Hotel Şişli keyifli bir lezzet etkinlikleri serisi hazırladı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 11, 2017

İstanbul Marriott Hotel Şişli’de Dünya Lezzetleri Etkinlikleri Tay Şeflerden Tayland Yemekleriyle Başlıyor

İstanbul Marriott Hotel Şişli, 2017 yılında misafirlerini her ay Dünya’nın farklı mutfaklarıyla buluşturacak. 12 Ocak’ta Tay mutfağı ile başlayacak etkinlikler önümüzdeki aylarda İspanyol, Çin, Fransız, Türk, Meksika, Ortadoğu, Japon, Hint, İtalyan ve Alman mutfakları ile devam edecek.

Bangkok’tan gelen deneyimli şef Jasvir Sanghera ve ekibi 12 - 25 Ocak tarihleri arasında İstanbul Marriott Hotel Şişli’nin misafirlerini Tay mutfağının en beğenilen örnekleriyle tanıştıracaklar. Kış soğuğunda içinizi ısıtacak aromatik çorbalar, Tay yemek kültürünün vazgeçilmezi, sulu yemek anlamına gelen kırmızı ve yeşil köri çeşitleri, farklı zevklere göre et, tavuk ya da deniz mahsulleriyle hazırlanan geleneksel pirinç erişteleri başta olmak üzere bir çok Tay lezzeti menüde misafirlerin beğenisine sunuluyor.

Yeni yılda yeni lezzetlerle buluşmak isteyen herkes için İstanbul Marriott Hotel Şişli keyifli bir lezzet etkinlikleri serisi hazırladı. Her ay Dünya’nın farklı mutfaklarını konuk edecek olan otel, 2017 yılı boyunca misafirlerine Tay, İspanyol, Çin, Fransız, Türk, Meksika, Ortadoğu, Japon, Hint, İtalyan ve Alman mutfaklarının en beğenilen örneklerini yine bu mutfakların usta şefleriyle sunacak.

İstanbul Marriott Hotel Şişli’de 2017 Lezzet Etkinlikleri serisi 12 Ocak’ta Tay mutfağı ile başlıyor. 29 yıldır Tay yemekleri üzerine uzmanlaşan Taylandlı ödüllü Şef Jasvir Sanghera, ekibi ile birlikte 25 Ocak’a kadar Tayland mutfağının sembol yemeklerini İstanbul Marriott Hotel Şişli’nin misafirleri için hazırlayacak. Kış soğuğunda içinizi ısıtacak aromatik çorbalar, Tay yemek kültürünün vazgeçilmezi, sulu yemek anlamına gelen ve özel baharatlarla hindistan cevizi sütünün karıştırılarak pişirildiği kırmızı ve yeşil köri çeşitleri, farklı zevklere göre et, tavuk ya da deniz mahsulleriyle hazırlanan geleneksel pirinç erişteleri başta olmak üzere bir çok Tay lezzeti menüde misafirlerin beğenisine sunuluyor.

5 yıldızlı uluslararası zincir otellerde Tay mutfağı şefi olarak çalışmasının yanı sıra bir dönem Tayland’da aşçılık okulunda dersler veren ve sadece bu etkinlik için Bangkok’tan İstanbul’a gelen Şef Sanghera, meraklılarına Tay yemeklerini öğretmek üzere aynı tarihlerde İstanbul Marriott Hotel Şişli’de workshoplar da düzenliyor. Tay yemeklerinin tadına bakmak ya da workshoplara katılmak üzere rezervasyon yaptırmak için arzu eden herkes 0 (212) 375 01 00 no’lu telefondan, info.marriottsisli@marriott.com email adresinden ya da @marriottsisli Facebook hesabından otele ulaşabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT