İstanbul Marriott Hotel Şişli’den Ramazan’a Özel Seçenekler

İstanbul Marriott Hotel Şişli’den Ramazan’a Özel Seçenekler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İstanbul Marriott Hotel Şişli’den Ramazan’a Özel Seçenekler

İstanbul Marriott Hotel Şişli on bir ayın sultanı Ramazan’ı geleneksel iftar sofralarıyla ve Ramazan’a özel birbirinden lezzetli tatlarla karşılıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 23, 2017

Paylaşım ve yardımlaşmanın ön planda olduğu Ramazan ayı boyunca İstanbul Marriott Hotel Şişli’de yapılan her bir iftar gelirinden 2 TL görme engelliler için hizmet veren Rehber Köpekler Derneği’ne bağışlanarak, derneğin Türkiye’deki görme engellilere temin ettiği rehber köpeklerin eğitimi için ayrılan maddi bağış fonuna katkı sağlanıyor.

İstanbul Marriott Hotel Şişli, her yıl olduğu gibi bu sene de Ramazan ayını geleneklere uygun şekilde aşırılık ve abartıdan uzak bir zarafet ve özenle karşılıyor. Ramazan’a özel birbirinden lezzetli tatlar ve özlenen geleneksel iftar sofraları Marriott Şişli’nin keyifli restoranı The Dish Room’da Ramazan heyecanını paylaşan herkesle buluşuyor.

Tüm menülerin sağlık ve besleyicilik ön planda tutularak Ramazan’a özgü tatlarla hazırlandığı iftar sofralarında misafirlere geleneksel iftariyeliklerden, ferahlatıcı şerbetlere, sağlıklı zeytinyağlılardan çorbalara, et, balık ve sebze yemeği seçeneklerinden, ızgaralara, farklı pilav ve makarna alternatiflerine uzanan, güllaç, revani ve şekerpare dahil geleneksel Ramazan tatlılarının da yer aldığı, herkesin aradığı lezzetleri bulacağı, bol çeşitli bir açık büfe kişi başı 95 TL fiyatla sunuluyor. Marriott Şişli, bu kutsal ayın geleneklerine hürmeten paylaşım içinde iftar yapmak ve hep birlikte oruç açmak isteyen iftar gruplarına özel, yine benzer geleneksel Ramazan lezzetlerinden oluşan iftariyelik, çorba, soğuk mezeler ve zeytinyağlılar, ara sıcaklar, ana yemek alternatifleri ve tatlıların servis edildiği bir set menü hazırladı. Bu set menünün de kişi başı fiyatı 95 TL. Ramazan’da iftar boyunca misafirlere fasıl ve tasavvuf tarzında geleneksel müzikler eşlik edecek. Sahur için ayrıca, kahvaltılıklar, çorbalar, ara sıcaklar, ana yemek alternatifleri ve tatlı seçeneklerinden oluşan, 70 TL fiyatlı bir oda servisi menüsü bulunmakta.

Dileyen misafirleri The Dish Room Teras’ın ferah atmosferinde, özel olarak hazırlanan ve farklı aromaların sunulduğu nargile keyfi de bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT