İstanbul Marriott Hotel Şişli’yle Lezzetli bir Yılbaşı

İstanbul Marriott Hotel Şişli’yle Lezzetli bir Yılbaşı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İstanbul Marriott Hotel Şişli’yle Lezzetli bir Yılbaşı

İstanbul Marriott Hotel Şişli, yeni yılı heyecan ve coşkuyla kutlarken lezzetten ve kaliteden ödün vermeyen herkesi 31 Aralık akşamı muhteşem bir açık büfe ile karşılayacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 21, 2016

Dj performansı ve eğlenceli trioya, Marriott Şişli’nin yetenekli şeflerinin hazırladığı yılbaşı temalı çorbalardan tatlılara, zengin şarküteri köşesi, taze salatalar ve tadına doyum olmayan birbirinden iddialı ana yemekler eşlik edecek. İstanbul Marriott Hotel Şişli, yeni yıl partisini kendi organize etmek isteyen ya da o akşam daha sakin planları olanlar için de, önceden sipariş edilmesi koşuluyla yeni yılın vazgeçilmezi yılbaşı hindisi hazırlıyor.

2017’yi karşılamaya sayılı günler kala İstanbul Marriott Hotel Şişli yılbaşı gecesi için iki farklı alternatif sunuyor. 31 Aralık gecesi, yeni yıl coşkusuyla eğlenirken lezzetten ve kaliteden ödün vermeyen herkesi İstanbul Marriott Hotel Şişli’de canlı trio performansıyla yılbaşı müzikleri eşliğinde muhteşem bir açık büfe karşılayacak. Yılbaşına özel akla gelebilecek bütün spesiyallerin İstanbul Marriott Hotel Şişli’nin yetenekli şefleri tarafından hazırlanacağı gecenin ilerleyen saatlerinde misafirleri yeni yıl coşkusuna yakışır bir DJ performansı bekliyor. Yeni bir yıla girerken tüm lezzetlerin tadına bakmak isteyenler yumuşacık mantarlı bonfile, mis gibi ızgara tavuk ya da nar gibi kızarmış yılbaşı hindisi arasında seçim yapmak zorunda değiller. Sıcacık çorbalardan taptaze salatalara, birbirinden leziz meze ve şarküteri çeşitlerinden bol seçenekli tatlılara uzanan zengin açık büfeyle İstanbul Marriott Hotel Şişli’de yılbaşı akşamı, keyifli ve eğlenceli bir ziyafete dönüşecek. Arzu eden herkes, yeni yılı karşılarken kişi başı 350 TL ödeyerek bu şölene dahil olabilir.

İstanbul Marriott Hotel Şişli, yeni yıl partisini kendi organize etmek isteyen ya da o akşam daha sakin planları olanlar için de, önceden sipariş edilmesi koşuluyla yeni yılın vazgeçilmezi yılbaşı hindisi hazırlıyor. 6 ila 8 kişilik bu pakete nar gibi kızarmış leziz yılbaşı hindisi ve iç pilavdan başka fırınlanmış tereyağlı ve bademli balkabağı, kestane, karamelize armut, bürüksel lahanası, kızılcık ve gravy sosları dahil. Önceden sipariş verilmesi koşuluyla 31 Aralık’ta otelden teslim alınabilecek yılbaşı hindisinin fiyatı KDV dahil 300 TL.

Misafirleri kapıda karşılayan eğlenceli fındıkkıran heykelleri, lobide yükselen yılbaşı ağacı, zencefilli kurabiyelerden yapılma hediyelik eşya dükkanı ve her detayda yılbaşı ruhunu yansıtan süslemeleriyle İstanbul Marriott Hotel Şişli yeni yıl heyecanını paylaşmaya Aralık ayı gelir gelmez başladı. Yılbaşı için farklı planları olanlar da Ocak sonuna dek devam edecek olan bu keyifli yılbaşı atmosferini oteli ziyaret ederek deneyimleyebilir, lobinin ışıltılı ortamında yılbaşı temalı sıcacık içeceklerin tadına bakabilirler.

Yılbaşı2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT