İstanbul’da Aşk Başkadır

İstanbul’da Aşk Başkadır

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İstanbul’da Aşk Başkadır

Kiva, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde misafirlerine “İstanbul’da Aşk Başkadır” konseptiyle özel bir menü sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 7, 2018

Anadolu’nun yöresel yemeklerini özüne sadık kalarak hazırlayan ve geleneksel mutfağın sır lezzetlerini günümüze taşıyan Kiva, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde misafirlerine “İstanbul’da Aşk Başkadır” konseptiyle özel bir menü sunuyor.

Kiva’nın çiftlere özel hazırladığı Sevgililer Günü menüsü, İstanbul’un geleneksel tatlarıyla sofraların vazgeçilmez lezzet ikililerini aynı menüde buluşturuyor. Bir İstanbul klasiği lahanalı midye salma, levrek marin, uskumru dolması, tarama ve fava’nın yanı sıra zeytinyağlı kereviz, menünün başlangıç tatları arasında yer alıyor.

Menünün sıcak lezzetlerinde tereyağlı ciğer, erikli yavan sarma, bir dönem İstanbul konaklarının vazgeçilmez tatlarından narlı kuşotu salatası, huruştu, pirinç pilavı ve etli yaprak sarma bulunuyor. Menünün en romantik lezzeti vişneli sakızlı muhallebi ise gecenin sonunda damakları tatlandırıyor.

Kiva Bomonti’de saat 20.00’de başlayacak “İstanbul’da Aşk Başkadır” programı, udi eşliğinde canlı müzik ve içecek ikramıyla KDV dahil kişi başı 150 TL’den fiyatlandırılıyor. Sevgililer Günü’nde Kiva’yı tercih eden çiftler aynı zamanda Hilton Bomonti’de indirimli konaklama fırsatı yakalayacaklar.

Sevgililer Günü keyfini, Kiva Bomonti’de yaşamak isteyenler 0212 2962008 numaralı telefondan rezervasyon yaptırabilirler.

SevgililerGünü2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT