İstanbul’un İştahı Açıldı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İstanbul’un İştahı Açıldı

Müdavimi olduğunuz tatları unutturacak lezzetlerin vazgeçilmez adresi Rihan Kebap İstanbul’un iştahını açıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 27, 2012

27.02.2012

Müdavimi olduğunuz tatları unutturacak lezzetlerin vazgeçilmez adresi Rihan Kebap İstanbul’un iştahını açıyor.

Ünü Türkiye sınırlarını aşmış Türk eğlence anlayışının lokomotifi Ziyade Fasıl ekibinin 2007 yılından bu yana Güneydoğu Mutfağı ile ilgili yaptığı araştırma ve çalışmaların sonucunda ortaya çıkardıkları Rihan; Kebap restoranları arasında “Butik Kebapçı” anlayışı ile fark yaratıyor. Mutfağında kullandığı malzemelerin neredeyse tamamını Anadolu’nun nadide şehirlerinde Rihan Kebap’a özel olarak hazırlatılıp, ülkenin en iyi kebap ustalarının hünerli elleriyle buluşturuyor.

Rihan Kebap’ın tam buğday unundan hazırlanan ekmek çeşitleri, Güveçte Rihan, Baron, Rihan Salata ve Efendi gibi başka hiçbir yerde tadamayacağınız lezzetler restoranın spesiyalleri arasında başı çekiyor. Ayrıca; Çiğ köfte, Lahmacun, İçli Köfte, Gavurdağı Salatası, Beğendili Kebap, Alinazik, Fırın Beyti, İrmik Helvası, Kabak ve Ayva Tatlısı gibi lezzetlerde Rihan’a has reçeteler ile misafirlerinin damak tadına sunuluyor.

Özlenen ocakbaşı keyfini de yaşamanın mümkün olduğu Rihan Kebap, iş yemekleri, arkadaş toplantıları ve özel kutlamalar için ideal atmosferi ve gruplara özel mönü seçenekleriyle öne çıkıyor. Rihan Kebap, çocuklu aileler için oluşturduğu çocuk klübü ile de küçük misafirlerinin kendilerini evlerinde hissetmelerini sağlıyor.

Rihan; Kökeni Farsça bir kelime olan yüzyıllardır insan sağlığı için şifa kaynağı olan ve yemeklere kattığı aromasıyla bilinen “Reyhan Otu” anlamına geliyor. Reyhan Otunun Mor renginden esinlenerek dekore edilen mekan iştah açıcı ve huzur veren bir atmosfere sahip.

Lezzetleriyle şimdiden İstanbul’un en iddialı restoranlarından biri olan RİHAN Kebap, özel gıda denetim firmaları tarafından sürekli denetlenirken aynı zamanda dünya standartlarındaki hijyen anlayışıyla kendini sürekli geliştirerek yakından takip ediyor.

İstanbul’un en nezih semtlerinden Suadiye sahilindeki Rihan Kebap; Prens adaları manzarası, dünya standartlarındaki yemek ve servis kalitesiyle Anadolu yakasındaki lezzet ve kalite çıtasını yükseltirken misafirlerine samimi ve nezih bir ortamda ağırlıyor.

Adres: Yazmacı Tahir Sokak No: 22 Sahilyolu Suadiye İstanbul
Telefon: 0216 410 92 22
Web: www.rihankebap.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT