İstanbul’un Yeni Lezzet ve Buluşma Noktası:Parle!

İstanbul’un Yeni Lezzet ve Buluşma Noktası:Parle!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İstanbul’un Yeni Lezzet ve Buluşma Noktası:Parle!

Zorlu Center’da açılan Parle, atmosferi ve karakteri ile İstanbullular için yepyeni bir lezzet ve buluşma noktası olacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 21, 2014

Fransız cafe’lerinin modern bir yorumlaması olarak Zorlu Center’da açılan Parle, atmosferi ve karakteri ile İstanbullular için yepyeni bir lezzet ve buluşma noktası olacak.

Borsa Restoran, Masa, İstanbul Modern Restaurant ve X Restaurant gibi başarılı ve uzun soluklu restoranların yaratıcısı Sele Group’un yeni markası olan mekan, sofistike dekorasyonu kadar Güney Fransa ve Akdeniz mutfağı ağırlıklı zengin menüsüyle de oldukça iddialı.

İstanbul’un en popüler lokasyonlarından Zorlu Center’da açılan Parle, Fransız kafelerinin modern bir yorumlaması olan özgün konsepti ile İstanbullulara yepyeni bir buluşma noktası sunuyor. Güney Fransa ve Akdeniz mutfağından özenle seçilen ürünlerden oluşan geniş menüsünün yanı sıra, Parle’de 150 çeşit şarap ve şampanyanın yer aldığı zengin bir şarap menüsü bulunuyor. Parle’nin alkollü içki ve kokteyl menüsü de oldukça zengin ve orijinal seçenekler sunuyor.

Sadece ortamı ve sunduğu eşsiz lezzetlerle değil, kusursuz hizmet anlayışı ile de Sele Group’un diğer mekânlarında yakaladığı kalite çizgisini sürdüren Parle’nin Akdeniz mutfağı ağırlıklı menüsünde öne çıkan ve en çok tercih edilen lezzetler arasında Kuşkonmaz Çorbası, Dana Yanağı, Fırında Kalkan, Kaz Ciğeri ve Cafe de Paris yer alıyor.

Tasarımı Londra’nın ünlü firması Conran and Partners tarafından yapılan Parle, koyu ve açık renklerin bir arada kullandığı sade ve şık dekorasyonundaki özgün detaylarla Fransız ruhunu yansıtıyor. Mekânın kapısından içeri adım atar atmaz sizi saran şık dekorasyonunda, ahşap ve mermer malzemelerin ağırlığı dikkat çekiyor.

İç mekânda 120, dış mekânda ise 100 kişi oturma kapasitesine sahip olan Parle, atmosferi ve özgün karakteri ile sunduğu eşsiz ortamda, öğle ve akşam yemeklerinin yanı sıra iş sonrası saatler için de ideal bir mekân olarak ön plana çıkıyor. Parle hafta içi her gün 12.00-02.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

http://www.parleistanbul.com/

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT