İsviçre'nin En Sıcak Kış Geleneği: Fondü ve Raklet

İsviçre Alpleri'nin geleneksel lezzetini İstanbul'a taşıyan Mövenpick Hotel Istanbul, birbirinden leziz raklet ve fondüleriyle peynir tutkunlarına gerçek bir keyif sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 8, 2014

İsviçre'nin en sıcak kış geleneği: Fondü ve raklet.

İsviçre Alpleri'nin geleneksel lezzetini İstanbul'a taşıyan Mövenpick Hotel Istanbul, birbirinden leziz raklet ve fondüleriyle peynir tutkunlarına gerçek bir keyif sunuyor.

Arkadaşlarla geçirilen eğlenceli bir yemek veya sevgilinizle başbaşa romantik bir gece için mükemmel bir seçenek olan fondü, soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak. AzzuR Restaurant'ta deneyebileceğiniz geleneksel peynir fondü, trüf aromalı ve mantarlı peynir fondü ve raklet çeşitlerine patates, karnabahar, brokoli ve baget küpleri eşlik ediyor.

AzzuR Restaurant'ın gurme dokunuşuyla yeniden yorumlanan dana ve tavuk etli fondü “Bourguignon”, ince doğranmış levrek, somon, karides ve deniz tarağı ile hazırlanan fondü “Chinoise” da keyfini çıkarabileceğiniz diğer lezzetler arasında yer alıyor. Çikolata düşkünleri ise taze meyveler ve Mövenpick dondurma ile sunulan Lindt çikolatalı fondüye karşı koyamayacaklar.

Rezervasyon için: 0212 319 29 29’u arayabilirsiniz.
www.moevenpick-hotels.com/istanbul

İsviçre'nin En Sıcak Kış Geleneği: Fondü ve Raklet

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT