İtalyan Kahve Ustası Caffe Pascucci Büyüyor!

İtalyan Kahve Ustası Caffe Pascucci Büyüyor!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İtalyan Kahve Ustası Caffe Pascucci Büyüyor!

1883’ten beri adını dünyaya duyuran İtalyan bir ailenin kahve markası olan Caffe Pascucci Türkiye’de ilk kapısını İstanbul Acıbadem’de açtı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 14, 2015

1883’ten beri adını dünyaya duyuran İtalyan bir ailenin kahve markası olan Caffe Pascucci Türkiye’de ilk kapısını İstanbul Acıbadem’de açtı. İtalyan damak tadını Türkiye’ye getiren Caffe Pascucci muhteşem kahvelerinin yanı sıra kahve zincirlerine büyük bir rakip olarak geliyor. İstanbul’da Mağaza zincirleri ile Türkiye’nin birçok ilinde şube açmayı hedefleyen ve kahve konusunda iddialı bir ismi olan Caffe Pascucci, son yıllarda sergilediği başarılı performansı ve kaliteli çizgisi ile bugün Dünya’da 450’den fazla şube sayısına ulaşarak Dünya’da ki en büyük mağaza zinciri olmaya aday olarak gösteriliyor.

Zengin menüsünde kahvelerinin yanı sıra dünya mutfağına da el atan Pascucci; 2016 yılının sonuna kadar İstanbul’da ve diğer illerde olmak kaydıyla 16 şube açmayı hedefliyor. 3 ayrı yayılma stratejisi belirleyen Caffe Pascucci bazı bölgelerde ‘corner’ bazı diğer bölgelerde ise ‘franchising’ şeklinde büyümeyi öngörüyor. Damaklarda muhteşem kahve keyfini uyandıran Caffe Pascucci; ‘Dünya’ya yayılan hizmet’ ilkesi ile yola çıkarak müşterilerine unutulmaz tatlar vaat ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT