İtalyan Mutfağının En Lezzetli Hali Mezzaluna’da

İtalyan Mutfağının En Lezzetli Hali Mezzaluna’da

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İtalyan Mutfağının En Lezzetli Hali Mezzaluna’da

Gerçek İtalyan yemeklerinin en çok tercih edilen adreslerinden biri olan Mezzaluna, rahat ve sıcak atmosferiyle misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 24, 2018

Şehrin en iyi İtalyan restoranlarından Mezzaluna, yeni kış menüsü ile misafirlerine unutulmaz bir lezzet deneyimi yaşatıyor.

İtalyan mutfağından en lezzetli örnekleri misafirleri ile buluşturan Mezzaluna, menüsünü yeniledi. İtalyan şef Fabio Brambilla’nın geleneksel ve yenilikçi unsurları harmanlayan yaklaşımından yola çıkarak hazırladığı reçeteler misafirlerine çok özel lezzetler sunuyor.

Mevsimin en taze ürünleri kullanılarak oluşturulan menünün başlangıçları arasında yer alan “Kestaneli mercimek çorbası” lezzeti ve sunumu ile favori çorba tercihleriniz arasına girmeye aday! Doyurucu ve hafif bir seçenek arayanlar içinse; karışık sebze ve yeşillikler ile marine edilmiş “Füme somon salatası” iyi bir alternatif oluyor.

İtalyan tarzı burger yememiş olanlar için menüde çok özel bir seçenek var; sotelenmiş mantar, karamelize soğan, taze domates ve scamorza peyniri ile hazırlanan “burger”, hem göze hem damağa hitap ediyor. Kavrulmuş patates ve sote orman mantarları ile servis edilen “Izgara deniz levreği” ise yeni sunumu ile göz dolduruyor.

Pizzalara yeni eklenen alternatifler ise Mezzaluna’nın pizza konusundaki iddiasını bir kez daha ortaya koyuyor. Marine somon, taze yeşillikler, manda mozarella ve scamorza peyniriyle hazırlanan “Finissima con salmone marinato” çıtır pizza, menünün öne çıkan lezzetlerinden.

Mezzaluna yorumu ile hazırlanan makarnalar ise İtalyan mutfağı severlerin favorilerinden olacak. Porçini mantar ile hazırlanan taze ev yapımı “Fettucce” hafif krema sos ile sunulurken ıspanak ve ricotta peyniri ile hazırlanan ev yapımı “Plin” tarzı “Tortelli”, parmesan ve adaçayı sos ile servis ediliyor. En seçkin İtalyan tatlılarının bulunduğu menüde “Amarettolu panna cotta” ve vanilyalı dondurma ile servis edilen “Bademli ve elmalı tart” lezzet şöleni yaşatıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT