Kadınların En Tatlı Günü!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kadınların En Tatlı Günü!

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Divan Pastanelerine uğrayıp, Divan’ın efsaneleşmiş lezzetlerinden alanlar, tatlı bir sürprizle karşılaşıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 27, 2012

27.02.2012

Kadınların En Tatlı Günü: Divan Pastanelerinde Dünya Kadınlar Günü!

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Divan Pastanelerine uğrayıp, Divan’ın efsaneleşmiş lezzetlerinden alanlar, tatlı bir sürprizle karşılaşıyor. Kadınlar Günü’ne renk katan lezzetler Divan Pastaneleri’nde damak tadına değer verenlerle buluşuyor.

Usta eller tarafından hazırlanan mükemmel tasarımlarıyla nefis pastalar, rengarenk macaronlar, dünyanın en özel kakaolarıyla üretilen çikolatalar, drajeler, ağızda eriyen lokumlar, her dönemin klasiği Rokoko, sadece Divan’a özel arduaz ve daha bir çok enfes lezzet geleneksel ve modern sunumlarla Divan Pastanelerinde 8 Mart’ta tüm kadınların zarafetini tamamlamayı bekliyor. O gün Divan Pastanelerinden alışveriş eden tüm kadınlara ayrıca tatlı ve özel bir sürpriz sunuluyor.

Web: www.divanpastaneleri.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT