Kahve Dünyası ‘Metro’da, 15 İstasyonda!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kahve Dünyası ‘Metro’da, 15 İstasyonda!

İstanbullu kahveseverlere müjde! Artık metroyla işe veya okula giderken de kahve keyfi yapabileceksiniz. Çünkü Kahve Dünyası, toplam 15 metro istasyonunda satış noktası açıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 25, 2011

25.02.2011

İstanbullu kahveseverlere müjde! Artık metroyla işe veya okula giderken de kahve keyfi yapabileceksiniz. Çünkü Kahve Dünyası, toplam 15 metro istasyonunda satış noktası açıyor. Üstelik Kahve Dünyası, metrodaki yeni satış noktalarının açılışını tüm İstanbullularla birlikte kutlamak için çok eğlenceli bir karnaval programı hazırladı. İlk kutlama, 25 Şubat’ta saat 12.00’de Levent Metro İstasyonu’nda!

Metroda tren beklerken sevdiğiniz kahveyi yudumlamayı ister miydiniz, ya da kahvaltı olarak şöyle güzel bir sandviç yemeyi? Kahve Dünyası’nın İstanbul’un metro istasyonlarında açacağı satış noktalarıyla bu keyif artık mümkün olacak.

Kahve Dünyası, şubatın son haftasından mart ayının ortasına kadar, toplam 15 metro istasyonunda yer alacak satış noktalarını İstanbullular için hizmete açmış olacak. Kahve Dünyası satış noktaları şu istasyonlarda olacak:

4. Levent, Levent, Gayrettepe, Şişli/Mecidiyeköy, Osmanbey, Kabataş, Aksaray, Davutpaşa, Merter, Zeytinburnu, Bakırköy, Ataköy, Yenibosna, Atatürk Havalimanı ve Taksim.

Karnavalla Açılacak!

Kahve Dünyası metro istasyonlarındaki satış noktalarının açılışlarını tüm İstanbullularla birlikte kutlamak istiyor. Bunun için de çok eğlenceli bir karnaval programı hazırladı. İstanbullular açılışlar boyunca; Kahve Dünyası müzik grubu, jonglörleri, maskotları ve renkli tanıtım ekipleriyle keyifli zaman geçirirken dağıtacak olan ikramların tadına da bakabilecekler. İlk kutlama 25 Şubat’ta saat 12.00’de Levent Metro İstasyonu’nda yapılacak.

Menüde Neler Var?

Peki Kahve Dünyası’nın metro istasyonlarındaki satış noktalarının menüsünde neler olacak?

Türk Kahvesi, Cappuccino, Filtre Kahve, Espresso, Cafe Latte, 3’ü bir arada ve 2’si bir arada kahve çeşitleri arasında yer alacak. Kahveyle birlikte; Sıcak Çikolata ve Sahlepli Kahve kış aylarında içimizi ısıtmak için diğer içecek seçenekleri olacak. Kahve Dünyası acıkanları da unutmadı tabii ki. Metroda sabah kahvaltısı veya gün içinde atıştırma yapmak isteyenler Kahve Dünyası’nın sandviç ve keklerinden alabilecekler.

Kahve Dünyası, İstanbul Ulaşım A.Ş.’nin Turyap işbirliği ile yaptığı ihale sonucunda metrolarda satış noktaları açma hakkı elde etti. Söz konusu ticari alanlarda Kahve Dünyası’nın yanı sıra; bankacılık, iletişim gibi farklı sektörlerden firmalar olacak.

Kahve Dünyası Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT