Kahve ve Tatlı Tutkunlarının Yeni Durağı: Monochrome

Kahve ve Tatlı Tutkunlarının Yeni Durağı: Monochrome

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kahve ve Tatlı Tutkunlarının Yeni Durağı: Monochrome

Brasserie konseptini yepyeni bir yaklaşımla bomontiada’da hayata geçiren Monochrome, günün her saatine hitap eden lezzetlerinin yanı sıra misafirlerine zengin bir tatlı menüsü de sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 30, 2016

Monochrome, Kara Orman Bar, Pavlova, Linzer Torte ve Limonlu Haşhaşlı Dom Kek gibi her zevke ve damağa hitap eden, birbirinden lezzetli tatlıları misafirleriyle buluştururken, tatlıların en keyifli eşlikçisi kahve konusunda da iddiasını sürdürüyor. 3. dalga kahveleriyle kendi müdavimlerini yaratan Monochrome’da 20’yi aşkın taze kahve çeşidi bulunuyor.

Monochrome’un tatlı menüsünde, çikolatadan vazgeçemeyenler için birçok seçenek yer alıyor. Ricotta kreması, çikolata parçacıkları ve portakal kabuğu ile hazırlanan Ricotta Çikolata Portakallı Tart, çikolata ve portakal aromasını harmanlıyor. Çikolatalı mus katmanları, kiraz kompotu ve çıtır çikolata kaplamalı Kara Orman Bar, yoğun çikolata ve ekşi tatları tercih edenlerin favorisi oluyor.

Vanilyalı krema ve mevsim meyveleri ile hazırlanan Pavlova ile misket limonu aromalı Limonlu Haşhaşlı Dom Kek, meyve ağırlıklı hafif tatlıları sevenlerin beğenisine sunulurken, frenk üzüm reçelli Linzer Torte de ağızları tatlandırıyor.

Klasik ve 3. Dalga kahve çeşitleri...
Monochrome’un kahve menüsünde Americano, Mocha ve Latte gibi vazgeçilmez klasiklerin yer aldığı 18 standart kahvenin yanı sıra, 3. dalga kahve çeşitleri de bulunuyor. Özel kahve değirmenlerinde çekilen çekirdekler ile hazırlanan kahveler farklı şurup çeşitleri ile de aromalandırılabiliyor. Yüksek kaliteli kahve çekirdeklerinin farklı methotlar kullanılarak demlenmesi ile hazırlanan Aeropress, Chemex, cold Brew, v60 ve Syphon gibi spesiyal kahve çeşitleri ise Monochrome’un kahve konusundaki iddiasını ortaya koyuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT