Kalamış'ta Yeni Yıl Bambaşka

Kalamış'ta Yeni Yıl Bambaşka

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kalamış'ta Yeni Yıl Bambaşka

Mehmet Yalçınkaya’nın hazırladığı yılbaşı menüsü, gece boyunca misafirlerin beğenisine sunulacak. Aynı zamanda yılbaşı gecelerinin olmazsa olmazı oryantal dans şov geceye renk katacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 20, 2017

Anadolu Yakası’nın en prestijli oteli Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, misafirlerine yılbaşına özel konaklama seçenekleri sunuyor. Ouzo Roof Restaurant’ta Grek müziğinin sevilen ismi YORGO ile yeni yıla merhaba diyecek olanlar, yılın ilk sabahını Kalamış’ta karşılayacaklar. Enfes menüsü ve eğlencesiyle Ouzo Roof Restaurant sizleri bekliyor.

Anadolu Yakası’nın en prestijli oteli Wyndham Grand Kalamış, misafirlerine yılbaşına özel konaklama seçenekleri sunuyor. Kalamış’ın en keyifli mekanı “Ouzo Roof Restaurant”, eşsiz lezzetleri ve sınırsız eğlencesiyle yılbaşı gecesinde de misafirlerini en özel şekilde ağırlamaya hazırlanıyor.

Gerek müziğinin sevilen ismi YORGO’nun sahne alacağı gecede, Ege eğlencesi Kalamış’a taşınacak. OUZO Roof Restaurant'ın başarılı şefi Mehmet Yalçınkaya’nın hazırladığı yılbaşı menüsü, gece boyunca misafirlerin beğenisine sunulacak. Aynı zamanda yılbaşı gecelerinin olmazsa olmazı oryantal dans şov geceye renk katacak.

Yeni yılın ilk gününe Kalamış Koyu’na karşı huzurlu bir şekilde uyanmak ve 300’e yakın çeşitten oluşan Brunch ile yılın ilk günün tadını çıkarmak isteyen misafirler kişi başı 249 TL. (KDV Dahil) ödeyecekler.

Yılbaşı2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT