Karaköy Gala Port Afrodit Restaurant

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Karaköy Gala Port Afrodit Restaurant

Karaköy Galataport Afrodit Restoran, İstanbul Boğazı’nın tarihi ve en büyülü semtlerinden biri olan karaköy’ün sahil kısmında, butik bir aile işletmesi olarak 1997 yılından itibaren hizmet veriyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 12, 2012

12.01.2012

Karaköy Galataport Afrodit Restoran, İstanbul Boğazı’nın tarihi ve en büyülü semtlerinden biri olan karaköy’ün sahil kısmında, butik bir aile işletmesi olarak 1997 yılından itibaren hizmet veriyor.

Taze ve lezzetli yemeklerimizi tadarken aynı zamanda geçireceğiniz her anınızdan keyif almanızı sağlamayı amaç edinen Afrodit mutfağında, tamamı taze ve günlük ürünlerden, nefis yemekler hazırlanıyor. karaköy Galataport afrodit gün, nefesleri kesen boğaz manzaralı terasta serpme kahvaltıyla başlar. Kahvaltı keyfi hafta sonları geç saatlere kadar devam eder.

Gün boyu Nural Özdemir, misafirleri için dünya mutfağından seçkiler hazırlıyor. Güneş batarken Galataport Afrodit “Çilingir Sofrası” keyfi başlıyor. Çok çeşitli mezelerle başlayan rakı keyfi hem gözünüze hem de damağınıza büyük bir şölen sunuyor.

Galataport Afrodit Restoran, şehrin içinde olsa da bir o kadar uzakta.. İstanbul Boğazı’nın en şiddetli akıntısının bulunduğu Akıntıburnu’ndan esen rüzgarı sayesinde yazın en sıcak günlerinde bile rahat bir nefes alabilir, dinlendirici müziğin yanı sıra denizin kokusu ve sesi ile günün stresinden tamamen uzaklaşabilirsiniz.

Özenle seçilerek hazırlanmış menüsünden ne seçerseniz memnun kalacağınız garantidir dersek yanılmış olmayız.Kahvaltısı ile güne muhteşem bir başlangıç yapıp, dünya mutfağından seçkilerin yer aldığı öğlen menüsünde Balıklar salataların, , et-tavuk ve tercihlerinin yanı sıra, akşama özel Çilingir Sofrası da günlük lezzet macerasını kısaca açıklamaya yetiyor. Karaköy Galataport Afrodit deniz ürünleri her hafta Bodrum’dan, zeytinler ve sızma zeytinyağı ise Ayvalık’tan geliyor. Bu özellik de mezelere sağlıklı, doğal ve ayrıcalıklı bir lezzet katıyor.

Adres: Rıhtım Cad. No: 25 Karaköy İstanbul
Telefon: 0212 249 07 86
Web: http://karakoyafrodit.com/

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT